Катерина Бужинська повідомила шанувальникам, що змінила колір своїх пасом. Щоправда, йдеться не про кардинальну зміну. Народна артистка України лише посилила свою білявісь.

"Я – знову платинова білявка! Я – щаслива!" – зазначила в підписі 44-річна уродженка Норильська й також уточнила, що скористалася послугами полтавського салону краси.

Источник: instagram buzhynska

Источник: instagram buzhynska

Читайте також: Колишня Кличка здивувала публіку новим кольором волосся

А нещодавно Катерина Бужинська розмірковувала про те, щоб цілковито змінити образ. Наприкінці січня співачка продемонструвала, який могла би мати вигляд із темним волоссям.

"Хочеться змін, нових фарб і емоцій… Може, психанути – і змінити масть? Що скажете, друзі?" – порадилася вона наприкінці січня з підписниками.

Источник: instagram buzhynska

Ну а користувачі соцмережі їй відповіли:

  • "Дуже гарно, але блонд – це ваша фішка. Правильно хтось написав. Інший колір – інша Катерина, але не Бужинська".
  • "Круто, спробуйте, якщо хочеться, але блонд – ваш фірмовий знак".
  • "Катрусю, ні, навіть не пробуйте, щоб не шкодити волоссю! Вам личить блонд! Найкращий спосіб – завітати до магазину перук і поміряти того кольору, що вас зацікавить. Якщо сподобаєтеся собі в дзеркалі – тоді можна й спробувати ризикнути)".

Читайте також: "Роксолеся. Сучасне століття": Нікітюк показала декольте й руде волосся

Ксенія Мішина, нагадаємо, навпаки подалася в білявки. Як на це відреагували її підписники – можна прочитати в попередньому матеріалі.