Всесвітньо відома австралійська співачка Sia розповіла, що їй зробили підтяжку обличчя та розсекретила ім'я свого лікаря. 47-річна виконавиця хітів Unstoppable та Chandelier поділилася цією новиною під час відвідин 5-ї щорічної премії Daytime Beauty Awards у Лос-Анджелесі у неділю, 1 жовтня.

Читайте також: Надя Дорофєєва відповіла на чутки про вагітність, оголивши животик на новому відео

Вручаючи нагороду за видатні досягнення в галузі медицини пластичному хірургу з Беверлі-Гіллз доктору Бену Талею, артистка розсекретила, що він працював з її зовнішністю. Однак про те, коли саме пройшла процедура, зірка сцени промовчала.

«Я поп-зірка, яка зазвичай приховує своє обличчя і не бреше про лайно. Лікар Талей зробив мені приголомшливу підтяжку обличчя. Він неймовірний. І він робить так багато гарної роботи — і не лише для світових поп-зірок. Я показувала комусь позаду свої фотографії "до" та "після" просто перед тим, як вийти на сцену. Люди кажуть: "Ти добре виглядаєш". Я така: "Доктор. Підтяжка обличчя Бена Талея" як і все, що ви коли-небудь захочете. Я люблю його і не можу сказати про нього досить хорошого», — поділилася вона.

Sia на Daytime Beauty Awards / Источник: Getty Images

Sia та Бен Талей / Источник: Getty Images

Зазначимо, що Sia закривала обличчя різними масками відколи стала популярною — вона працювала в музичній індустрії з 1995 року. Знаменитість не хотіла, щоб її судили за її зовнішністю та критикували за те, як вона виглядає в Інтернеті. Проте останніми роками вона почала все частіше показувати своє обличчя.

Sia в 2007 році / Источник: Getty Images

Раніше ми писали, що зірка «Ферзевого гамбіту» Аня Тейлор-Джой вийшла заміж у Венеції.