Голлівудська акторка Дженніфер Еністон розповіла, як їй вдається залишатися у чудовій формі. У новому випуску журналу CR Fashion Book 54-річна зірка «Друзів» зізналася, що допомагає їй виглядати підтягнутою у 54 роки, і назвала чотири головні правила, за якими вона живе.

«Я п'ю багато води, щодня рухаюся, намагаюся їсти цілісні свіжі продукти і спати якомога більше. Остання частина є складною для мене, але вона дуже важлива. Я відчуваю це, коли не отримую достатньо відпочинку», — поділилася вона в інтерв'ю.

Читайте також: «У мене є гормонально-замісна терапія»: Марічка Падалко розповіла про хронічне захворювання

Знаменитість додала, що емоційний стан теж відіграє важливу роль у підтримці стрункої фігури. Дженніфер намагається захистити себе від зайвого шуму, у тому числі і від частого перегляду телевізора.

«Я намагаюся дуже уважно ставитися до того, що впускаю у свій вільний простір. Це, ймовірно, означає менше запійного перегляду кабельних новин. Наш світ справді переживає деякі труднощі, і я знаю, що нас усіх це дуже хвилює, але іноді я думаю, що нам необхідно вимкнути шум», — сказала вона.

Також Еністон розповіла про свої спортивні тренування. Акторка зізналася, що їй подобається фітнес-метод Pvolve.

«Я люблю його так сильно! Pvolve — це унікальний підхід до фітнесу, яким я дуже рада поділитися з іншими. З кожного тренування я виходжу енергійною та сильною, але не розбитою. Я закликаю людей спробувати і побачити це на власні очі. Яким би не був ваш рівень фізичної підготовки, це тренування, з якого ви справді зможете почати з того місця, де знаходитесь. У мене з'явилася мотивація тренуватись так, як не було вже багато років. Я з нетерпінням чекаю на складні заняття і почуваюся сильніше і комфортніше у своєму тілі, коли займаюся ними. Щоразу все по-різному, не думаю, що я відвідувала один і той же урок двічі», — поділилася Дженніфер.

Раніше ми писали, що Осадча привітала старшого сина з 21-річчям і показала рідкісні фото з ним.