У кожному з нас завжди є місце сонцю. Потрібно просто дозволити світити йому яскравіше. Тоді й листопад не такий страшний.


Незважаючи на «найсумніший» місяць за вікном, слід пам'ятати, що настрій ми самі собі створюємо. У всьому можна побачити щось гарне та радісне, адже листопад — ідеальний місяць для любителів книг, теплих шкарпеток, чаю, кави та затишку. Більше того, чому б не освіжити образ перед затяжною зимою? Не проти почати зі стрижки?

Зендая
Зендая
Getty Images

Читайте також: Забути та відпустити: 3 стрижки, які безповоротно вийшли з моди

Радимо звернути увагу на сміливу стрижку боб: абсолютно пряму, з ефектом вигорілого волосся. Таку вже носить зірка серіалу «Ейфорія» Зендая. Відомо, що акторка зараз задіяна у зйомках нового проєкту, тому не зовсім зрозуміло: чи для ролі трендову стрижку знаменитості зробили, чи вона вже ходить із такою зачіскою у реальному житті. Як би там не було, виглядає приголомшливо.

Тільки не забудьте звіритися з місячним календарем стрижок на листопад 2022 року. Він складений з урахуванням місячних фаз та допоможе визначитися з найбільш сприятливою датою для походу до салону.

  • Найсприятливіші дні для стрижки волосся у листопаді 2022 року — 2, 7, 8, 15, 16, 17
  • Загалом це хороші дати для стрижки — 5, 21, 22, 25, 26, 27, 28
  • Нейтральні дні для стрижок у листопаді — 9, 10, 11, 13, 18, 19, 20, 29
  • Найнесприятливіші дні для відвідування перукарні — 12, 14, 24
  • Не найвдаліші числа, щоб стригти волосся — 1, 3, 4, 6, 23, 30

Вам буде цікаво прочитати на Ivona: