Розпродажі є майже всюди, куди б ви не пішли, і для деяких із нас спокуса надто велика. Як ви, мабуть, здогадалися, деякі з нас просто не можуть встояти перед бажанням час від часу дістати свої кредитні картки та побалувати себе. Витрати – це прокляття, від якого одні знаки зодіаку страждають більше, ніж інші. Презентуємо вам п’ятірку найбільших марнотратників на думку астролога Сьюзен Тейлор:

Читайте також: Гороскоп сумісності: які знаки зодіаку стануть парами у 2022 році

1. Овен імпульсивний марнотратник 

Овен любить насолоджуватися життям повною мірою, і його девіз - гроші створені, щоб їх витрачати. Овни дуже імпульсивні і часто спонтанно купують те, що впадає в очі. Їм краще уникати спокуси розпродажу, адже вони не зможуть відмовитися від цієї гарної сукні.

Читайте також: Ніколи вас не обдурять: ТОП-5 найчесніших знаків зодіаку

2. Раки за будь-яку ціну повинні уникати торгових центрів

Раки відомі своїм дитячим характером і можуть надутися, коли бачать щось, що їм подобається, що не вартує їхнього діапазону. Коли ваша скарбничка порожня, ви поводитесь так, ніби це не ваша вина, ви не відповідаєте за свої гроші, і вам важко уникнути спокуси.

Читайте також: ТОП-3 жіночі знаки зодіаку, які не вміють готувати

3. Лев одержимий одягом

Левам потрібно хвалитися тим, що вони мають, вони повинні бути наймоднішими та найкраще одягненими серед своїх друзів. Леви люблять блискучі речі, і їм важко сказати «ні», коли щось привертає їхню увагу, вони відчувають постійну потребу виділятися і бути поміченими.

Читайте також: ТОП-3 знаки зодіаку, які найчастіше брешуть

4. Терези живуть не за коштами

Кожен хоче бути багатим і купувати все, що є в його поточному списку бажань. Вони розуміють розкіш, одяг і прикраси. Незалежно від цін, Терези без вагань побачать те, що їм подобається, навіть якщо їхній банківський рахунок у мінусі.

Читайте також: ТОП-3 знаки зодіаку, які не хочуть заводити дітей

5. Скорпіон – бунтівний марнотратник 

Ваш банківський рахунок звик отримувати удари, ви можете витрачати свій місячний бюджет за один раз. Скорпіони схильні до ризику і їм потрібно почуватися живими, що пояснює, чому вони живуть небезпечно зі своїми грошима.


Вам буде цікаво почитати Ivona: