З настанням 2024 року деякі люди, можливо, дивитимуться на свої гороскопи, щоб дізнатися, що чекає на них у майбутньому. Отже, відкладімо питання про ваше майбутнє чи особисте життя і натомість подивимося, чому гороскоп може бути воротами до витончених рухів нашого нічного неба — і чому ці рухи можуть означати, що ваш знак народження змінився.

Читайте також: ТОП-5 знаків Зодіаку з позитивною енергетикою у 2024 році

Кожні кілька років або близько того знову спливає новина про те, як знаки зодіаку змінювалися місцями на небі за останні кілька століть. Це перетворилося на постійне хвилювання, оскільки багато людей турбуються про те, що насправді вони можуть мати інший знак Зодіаку, ніж той, під яким, на їхню думку, вони народилися.

Ну, по-перше, зодіакальні сузір'я все ще знаходяться саме там, де вони завжди були. Єдине, що змістилося, — це вісь Землі (це природне коливання називається прецесією), так що так, знаки дійсно з'являються в іншу пору року, ніж раніше.

Але ви, можливо, здивуєтеся, дізнавшись, що західна астрологія не займається і ніколи не займалася реальними сузір'ями. Знаки зодіаку та їх якості не пов'язані з фізичним розташуванням зірок.

Читайте також: ТОП-4 найзакомплексованіших знаків Зодіаку 2024 року

Ранні астрологи просто використовували ці зірки як зручні позначки для дванадцяти сегментів екліптики: шляху, який Сонце проходить по небу протягом року. Саме ці дванадцять сегментів (або астрологічних Будинків) є важливими для астрології, і вони названі на честь сузір'їв, які ранні астрологи бачили за ними.

Інакше кажучи, якби сузір'я, що піднімається над горизонтом 22 березня, було Скорпіоном, а чи не Овном, то Скорпіон був відвертим, імпульсивним кардинальним знаком Вогню.

Астрологія займається часом та геометрією, а не реальними зірками. Ваш символ народження не змінився. Попри все це, ваш знак Сонця змінюється двічі чи тричі за ваше життя!