Читайте також: Гороскоп на наступний тиждень 6-12 лютого 2023 від Макса Гордєєва

Хочете дізнатися, яким буде цей тиждень? Тоді скоріше читайте на Afisha.bigmir.net астрологічний прогноз від Макса Гордєєва, який славиться своєю точністю!

ОВЕН

Можливо, Овни форсують події. На це недвозначно вказує той факт, що ви не можете підібрати слова для вираження думок чи почуттів. Не варто нервувати, насправді, все просто: час зізнань і пропозицій ще не настав. Коли воно настане, слова обов'язково знайдуться.

ТЕЛЕЦЬ

Настав час змін у особистому житті. Але тільки для тих, у кого на них є вагомі причини. Подумайте: чи не дуже багато переживань останнім часом приносить вам ваш «об'єкт зітхань»? Чи не час його змінити? Не бійтеся залишитися на самоті. Святе місце пустим не буває…

БЛИЗНЮКИ

Ваш знак зобов'язує вас бути сильним і наполегливим, а цього тижня вам доведеться виявити ще й незвичайну кмітливість, тому що накопичилася величезна кількість питань, що вимагають негайного вирішення. Ну що ж - вам не вперше, відпочинете у вихідні, добре, якщо зробите це за містом.

РАК

Увага осіб протилежного вкотре переконає вас у своїй привабливості, але не більше того. Активного залицяння у найближчому майбутньому не чекайте. У сімейних Раків все навпаки - період сприятливий для поліпшення взаємин із половинкою.

ЛЕВ

Взагалі-то Левам невластиво кидати почате на півдорозі. Але у кожного з нас є хоча б одна справа, не доведена до ладу. Саме зараз вам будуть надані всі ресурси, щоб вийняти цю справу з довгого ящика і більше не повертати туди. Зате як приємно буде розслабитися на вихідних…

ДІВА

Дів манять цікаві проекти. Зірки підтримують ваші бажання, але все ж таки не радять пірнати в нове з головою.Краще підійти до самого краєчку і «спробувати воду» - чи досить тепла? А починати реалізовувати наполеонівські плани краще з наступного тижня.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно навести лад у власній голові. А ніщо так не прояснює голову, як стояння на ній... Що ж, візьміть когось для підстрахування і спробуйте. А якщо серйозно, то для прояснення думок вам потрібно на якийсь час кардинально змінити обстановку - як кажуть, перевернути все з ніг на голову.

СКОРПІОН

Якщо зараз ви не почуваєтеся супер-життєрадісно, ​​зробіть все можливе, щоб налаштувати себе саме на такий лад! Зараз у Скорпіонів, які веселі і відкриті для спілкування, є чудові шанси отримати завидні знайомства, які призведуть до значних змін зі знаком «плюс».

СТРІЛЕЦЬ

Останнім часом Стрільцям доводилося справлятися зі справами самостійно, але цей тиждень здивує вас участю людей, від яких ви не чекали допомоги. Або не здивує, бо втручання буде настільки ювелірним, що ви його навіть не помітите.

КОЗОРІГ

Козероги фонтануватимуть оригінальними ідеями та проявлятимуть свої таланти. Причому такі, про які самі не підозрювали. Тож не дивуйтеся, якщо вам раптом захочеться вишити хрестиком одну з картин Гогена, приготувати справжнє різотто або навчитися грати на саксофоні.

ВОДОЛІЙ

Ваше завдання – не піддатися на всілякі спокуси та спокуси. Тому що за задоволення доведеться платити втридорога. Натомість, продемонструвавши силу волі, будете винагороджені вже наступного тижня. І, швидше за все, це будуть ті насолоди, від яких ви відмовилися.

РИБИ

У середині тижня вирішуватиметься якесь доленосне питання. Напевно ви опинитеся перед вибором, і довго вагатиметеся перед прийняттям того чи іншого рішення. Зірки радять заглушити голос розуму і прислухатися до того, що говорить серце.

Автор: екстрасенс Максим Гордєєв, instagram @maxgord