Хочете дізнатися, яким буде цей тиждень? Тоді скоріше читайте астрологічний прогноз від Макса Гордєєва, який славиться своєю точністю!

Гороскоп Овен

Початок тижня для Овнів буде дуже активним. Для всіх без винятку представників цього знака на перший план вийде рішення фінансових питань. Самотні Овни купатимуться в увазі протилежної статі. До речі, кількість потенційних партнерів може збільшитись. Але не забувайте виявляти обережність у спілкуванні з колегами та родичами, ви можете ненароком образити людину.

Гороскоп Телець

На Тельців 7 березня сильно впливатиме Сатурн. Багато хто захоче виконати свою дитячу мрію та кардинально змінити сферу діяльності. Однак більше

сприятливий період для кар'єрних експериментів розпочнеться за тиждень. На початку тижня присвятіть час будівництву планів та спілкуванню з людьми, які підтримують вас за будь-яких обставин.

Гороскоп Близнюки

Близнюкам перша половина тижня запам'ятається як період, коли вони зможуть знайти впливових покровителів. Рекомендуємо не сидіти вечорами вдома, а відгукуватись на будь-які прохання про допомогу. Ймовірно, ви отримаєте багато вигоди з найнесподіваніших джерел. Також будуть успішними проєкти, ідея яких зародилася до 10 березня.

Гороскоп Раки

Люди цього знаку також можуть досягти певних висот, але за умови не поспішати з висновками. Головна небезпека для Раків – це плітки. Якщо надаватимете велике значення думці оточуючих, то ризикуєте потрапити до боргової ями. Думайте своєю головою і не розказуйте нікому про свої плани. Також на початку тижня у Раків розшириться коло спілкування, але потрібно ретельно перевірити нових друзів перед тим, як наважитеся довірити їм свої секрети.

Гороскоп Леви

У першій половині тижня особисте життя вийде на перше місце. Леви будуть поглинені проблемами старших родичів і почнуть розчулюватися досягненнями дітей. Не виключені романтичні вечори у компанії другої половинки. Щодо кар'єри, то тут не доводиться чекати великих злетів. Левам просто необхідний перепочинок, щоб зробити вирішальний ривок.

Гороскоп Діви

Головна тема для Дів – це любовні стосунки. Людям цього знаку час розібратися з другою половинкою і проговорити всі моменти, які завдають їм незручності. Також Дівам не завадить навчитися відключати емоції і слідувати лише логіці. Особливо якщо будете відчувати тимчасові проблеми одночасно у декількох сферах життя. І останнє: у фінансових питаннях виявіть стриманість.

Гороскоп Терези

Ви щасливчики тижня! Люди цього знака будуть перебувати у піднесеному настрої. Навіть заздрісники не зможуть вивести вас з рівноваги. До 10 березня слід зайнятися кар'єрою. А ось з 11-го приділіть час особистому життю. Взагалі, в перший весняний місяць слідуйте чіткому плану, який побудували у себе в голові, так ви все встигнете і навіть не зазнаєте втоми.

Гороскоп Скорпіон

Скорпіонів, на жаль, не вдасться порадувати гарними новинами. Перша половина тижня для них виявиться складною. Крім проблем у сім'ї Скорпіони ризикують отримати травму. Тому будьте обережні за кермом, а краще взагалі відмовтеся від далеких поїздок будь-яким транспортом. Щоб не провалитися в депресію, люди цього знаку навантажуватимуть себе роботою. Сатурн – це серйозна планета, вона надаватиме активний вплив на багатьох 7 березня, тому це не найгірший спосіб подолати кризу.

Гороскоп Стрілець

Для одиноких Стрільців є невелике попередження. Якщо ви відкладали пошуки другої половинки на потім, то критична точка настала. Вам потрібно почати ходити на побачення до 10 березня, інакше ви залишите свій статус одинака на наступні 3 роки. Ті, хто вирішив поставити на перше місце кар'єру, можуть насолоджуватися передчуттям безбідного майбутнього. Саме зараз ви стаєте господарями своєї долі, не пропустіть низку щасливих можливостей.

Гороскоп Козеріг

Людям цього знаку слід поставити своє життя на паузу до 15 березня. Виняток можуть становити лише робочі поїздки, які не можна скасувати, та планове відвідування лікаря. Зараз настає період переосмислення. Козерогам не можна поспішати з висновками, адже багато хто ще не розібралися зі своїми бажаннями. У роботі очікується затишшя, не варто його порушувати своїми геніальними ідеями, залиште імпровізацію на другу частину місяця.

Гороскоп Водолій

Водолію життєво необхідно буде знайти додаткове джерело прибутку. На жаль, пошуки поспіхом не принесуть належного результату. Радимо на початку березня вдатися до кредитних грошей, якщо не зможете звести кінці з кінцями. Це найкраще рішення, ніж погоджуватися на роботу, яка не відповідає вашим вимогам. В особистому житті обійдеться без катастроф, проте не виключені невеликі суперечки з другою половинкою на побутову тему.

Гороскоп Риби

На початку березня Рибам випаде щасливий шанс не лише виправити своє матеріальне становище, але й самореалізуватися. Нарешті представники цього знака зможуть заробляти на втіху. Зверніть увагу на здоров'я: загострення хронічних захворювань може перешкодити реалізації ваших планів. Самотні Риби повинні активно ходити на побачення до 10 березня.

Автор: екстрасенс Максим Гордєєв, instagram @maxgord