У західній астрології кожен знак зодіаку має значення. Його доля, прихильність та удача засновані на зірках. Залежно від того, як розташовані планети та зірки, вони можуть впливати на наші риси характеру, життєві події та навіть фізичні риси. Кожному знаку зодіаку приписані навіть певні квіти, які мають особливе значення, що стосується саме унікальних рис знака. Які з них відповідають вашому знаку і повинні бути включені до вашого наступного букету на 8 березня?

Овен

Квітка народження Овна - будяк. Для вашого Овна виберіть композицію з ранніми весняними квітами, такими як будяки, які уособлюють їхню силу та лідерство. Іншими квітами, сумісними з Овном, є опунції, півнячі гребінці, червоні троянди, тюльпани та амариліс.

Телець

Романтичні, ароматні квіти, такі як лілія та троянда, є найкращими квітами для Тельця. Основні атрибути цього знака також відображені у квітах маку, наперстянки, лаванди, бузку та запашного горошку.

Близнюки

Близнюки природним чином приваблює запашні та чарівні квіти, такі як лаванда та конвалія. Цей знак також тяжіє до драматичної краси лютиків, золотарників, мімоз, нарцисів та сукулентів.

Рак

Раки добре поєднуються з білими квітами, особливо з білими трояндами. Чому саме цей колір? Раки народжуються під впливом Місяця, тому білий колір відбиває чистоту та яскравість цього знака. Цей відтінок невинності відповідає всеосяжній тенденції Раків бути чутливими та інтуїтивними. Іншими квітами, які також підходять цьому знаку, є волошка, мереживо королеви Анни, пасифлора, гортензія та ірис.

Лев

Для цього знака підійдуть тільки найсміливіші квіти. Ось чому соняшники та календула ідеально представляють Лева. Цей знак пов'язаний також зі стихією вогню, тому теплі відтінки добре доповнюють цю особу.

Діва

Діви перфекціоністи і прискіпливі до деталей, тому їм підійдуть лише красиві, життєрадісні квіти. Хризантема - ідеальна квітка для Діви, але будь-яка маленька і яскрава квітка зазвичай добре резонує з цим знаком, наприклад, лютики, звіробій, вероніки, фіалки, плющ і будяки.

Терези

Цей знак зациклений на створенні гармонії та рівноваги в житті, тому квіти, що випромінюють безтурботність та велику любов, ідеально підходять один одному. Терези природним чином асоціюються з великими трояндами, особливо з класичними червоними трояндами. Вони також цінують гарденії, орхідеї, туберози, фрезії та гладіолуси.

Скорпіон

Типовий Скорпіон таємничий, загадковий і пристрасний. Хоча вважається, що цей знак пов'язаний із вогнем, насправді він пов'язаний зі стихією води, що робить Скорпіонів несподівано емоційними та глибокими. Темні квіти символізують Скорпіона, особливо темно-червоні квіти, такі як герань та троянди. Червона гаряча кочерга, півонія, гібіскус та альпінія також є популярними кольорами Скорпіона.

Стрілець

Гвоздика ідеально підходить для цього знака. Інші чарівні квіти, такі як лисохвіст, лізіантус, квіти цибулі, добре працюють у композиціях для Стрільця.

Козеріг

Козероги пов'язані зі стихією Землі, тому вони, як правило, добре справляються зі своїми емоціями та життєвим шляхом. Вони також народжуються в районі Нового року, тому свіжі ранні квіти, такі як братки, добре поєднуються з цим знаком. Інші витривалі рослини, такі як плющ, падуб, фіалки, статиця, пальма, проліски та жасмин теж добре поєднуються.

Водолій

На Водолія впливає стихія повітря, що робить людей цього знаку ніжними та яскравими. Цей знак часто пов'язаний з зціленням і життям, і відомо, що багато людей, що народилися в цей час, розумні, прогресивні та незалежні. Орхідея є основною квіткою цього знака, а морський падуб, райський птах, юкка та алое також є сумісними рослинами.

Риби

Лілії — головна квітка цього знака, особливо латаття. Фіолетові квіти, такі як бузок, і ніжні квіти, такі як жасмин та гіпсофіла, також є відмінними квітами для Риб.