Українська модель та блогерка Анна Неплях розповіла підписникам, чи хоче найближчими роками стати мамою. На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіз володарка титулу «Міс Україна Всесвіт-2021» та учасниця десятого сезону шоу «Холостяк» заявила, що вона готова до дітей, оскільки відчуває, що вже може передати важливі знання новому поколінню.

Читайте також: «Може, голову включатимемо?»: Полякова відреагувала на чергову госпіталізацію доньки

Однак наступна заява 29-річної зірки збила з пантелику її фанів. Анна написала, що цього року планує заморозити яйцеклітини. «Я вже відчуваю, що можу щось дати іншій людині. Цього року, як мінімум, маю намір заморозити власні яйцеклітини», — поділилася планами вона.

Користувачі Мережі припустили, що Неплях не хоче народжувати самостійно і думає про можливість сурогатного материнства. Проте дівчина спростувала цю версію у наступній публікації. Модель написала, що не проти завагітніти і самій виносити дитину, але вирішила перестрахуватися на випадок, якщо в неї не вийде самостійно стати мамою або якщо вона захоче дітей у 50 років.

«Я не проти народжувати самостійно, і якщо я завагітнію, то це буде. Але я не можу планувати і точно сказати, як складеться моє життя. Я вже доросла дівчинка і розумію, що організм та його репродуктивна функція не вічні. То чому б не подбати про це зараз, якщо, наприклад, у 50 я захочу ще одну-дві дитини», — пояснила Анна.

Анна Неплях хоче заморозити яйцеклітини instagram.com/neplyah

Анна Неплях хоче заморозити яйцеклітини instagram.com/neplyah

Раніше ми писали про Огнєвіч звинуватили в лицемірстві та неповазі до військових.