Відомий український шоумен та ведучий Андрій Бєдняков присвятив нову публікацію в соцмережі своїй молодшій дитині від шлюбу з акторкою та ведучою Анастасією Короткою. У четвер, 19 жовтня, син знаменитої пари Остап відзначає перший день народження.

З нагоди свята 36-річна ексзірка програм «Х-фактор» та «Орел і Решка» оприлюднив в Інстаграмі два знімки з маленьким іменинником. На першому фото, зробленому у пологовому будинку, можна побачити лише ніжку новонародженого Остапа. А на другому недавньому кадрі хлопчик позує у манежі.

У підписі Андрій пожартував, що любить свого сина, навіть коли він «какає на килим». Також знаменитість зізнався, що Остап зазвичай бачить його тільки по відеозв'язку. Нагадаємо, що дружина Бєднякова разом із однорічним сином та 8-річною дочкою Ксенією на час війни переїхала до США.

«Сину, сьогодні рівно рік, як ти, майже постійно, бачиш мене в телефоні. Любимо тебе, Остапе Андрійовичу! Навіть коли какаєш на килим. Навіть коли він на стіні. З днем народження, СИНУ! Твої мама, тато, сестра і Буфа (яка на килим тебе і навчила …)», — кумедно привітав із одноліттям сина Бєдняков.

Андрій Бєдняков привітав сина з першим днем народження Фото: instagram.com/biedniakov

Андрій Бєдняков привітав сина з першим днем народження Фото: instagram.com/biedniakov

Раніше ми писали, що помер актор «Маски-шоу» та «Каламбура» Сергій Гладков.