Українська ведуча Маша Єфросиніна записала зі співачкою Олею Поляковою новий випуск "Дорослих дівчаток", який присвятили вагітності та пологам. Теледіва, яка має двох дітей, згадала, якою важкою для неї була перша вагітність. 2004 року зірка народила доньку Нану.

Читайте також: Відомий блогер розкрив причину ворожнечі між Фреймут та Єфросиніною

Маша зізналася, що у неї був сильний токсикоз

"Я тоді вела ранкове шоу і я блювала просто в перервах на рекламу. Я вилітала: за 30 секунд треба було пробиватися, і за 30 секунд треба було ще повернутися. І мені весь час здавалося, що від мене смердить чимось," - розповіла Єфросиніна.

Одного разу під час корпоративу зірка не змогла стримати блювоту прямо на сцені. Тоді Маша не казала, що в положенні, тому їй було соромно, адже всі подумали, що вона перебрала з алкоголем.

"Одного разу ми з Юрою (Горбуновим) вели корпоратив у великій компанії, і мене знудило прямо на сцені. Я випила яблучний сік, і як у кіно: б-е-е," - згадала Єфросиніна.

Після вагітності Маша Єфросиніна стала почуватися набагато легше і навіть відзначила поліпшення в організмі: схудла на 17 кг, покращилося волосся і нормалізувалося гормональне тло.

У теледіви двоє дітей - дочка Нана та син Олександр. / Источник: instagram mashaefrosinina