В нашій країні триває війна, яку розпочала сусідня держава 24 лютого 2022 року. Багато українців вимушені були покинути батьківщину у пошуках безпеки, багато хто залишився взагалі без домівок. Але українська нація — мужня, сильна, ми думаємо не тільки про минуле й сучасне, а й про майбутнє. Майбутнє, в якому треба бути перш за все освіченою, грамотною людиною. Адже нам ще відбудовувати Україну, відновлювати життя та створювати нове життя. Українці завжди дбали про освіту, саме тому в нашій країні багато закладів вищої освіти, ліцеїв, технікумів та багато інших навчальних закладів — як приватних, так і державних.

Читайте также: Где бесплатно почитать книги: ТОП-10 популярных ресурсов

Але окрім того саме в Україні було дуже популярне онлайн-навчання на всіляких платформах та за допомогою застосунків. Багато навчальних програм, матеріалів і платформ були платними. Під час війни багато що змінилось, але незмінною залишається жага до знань. Саме тому багато приватних ресурсів і не тільки в Україні стали безкоштовними. Ми про це вже писали та ще будемо розповідати.

фото: Laker: Pexels Вивчати з книгами
фото: Laker: Pexels Вивчати з книгами

Наприклад, редакція отримала листа, яким ми із задоволенням ділимося з читачами.     

«Мене звуть Сергій Баранюк, я розробник застосунку Gramaro. Це зручний застосунок, створений для відпрацювання правил граматики англійської мови для всіх рівнів від початківця до поглибленого. В цей важкий час я хочу підтримати людей з України та пропоную всім українцям безкоштовно тариф Premium на 1 рік, який відкриває доступ до всіх завдань у застосунку. Я створив спеціальну сторінку, де розмістив всю необхідну інформацію про те, як кожен українець може отримати безкоштовний доступ:  

https://www.gramaro.io/free-app-for-ukraine 

Це цінний інструмент для тих, хто вивчає англійську мову. Що більше людей дізнається про нього, то більше користі принесуть зусилля допомогти тим, хто нині переживає важкі часи».

фото: Pexels Або вивчати граючись
фото: Pexels Або вивчати граючись

Разом із нашим IT-департаментом ми перевірили посилання та навіть завантажили застосунок собі й протестували його. Отже, як казав класик : «Учітеся, думайте, читайте, і чужому научайтесь, — свого не цурайтесь...».