Читайте также: «Додому»: Настя Балог і POSITIFF присвятили пісню біженцям

CHEEV — псевдонім Влада Чижикова, автора та виконавця власних пісень з Мінська, який співає українською та білоруською мовою. Відомим за межами Білорусі він став у 2018-му році, коли потрапив до фіналу Нацвідбору «Євробачення», але поступився правом представляти країну співакові Alekseev. В тому ж році CHEEV відкрив для себе українську поп-сцену і, закохавшись у неї, випустив ряд самобутніх каверів на таких артистів, як Monatik, The Hardkiss, TAYANNA, MamaRika, Maruv та інших. Цей шлях привів виконавця до участі в талант-шоу «Голос країни», де він настільки вразив жюрі своїми вокальними даними, що за його кандидатуру у своїй команді змагались Діма Монатік та Дан Балан. 

З 2019-го року CHEEV почав випускати сольні пісні українською мовою, а наприкінці 2021-го вийшов його повноцінний дебютний альбом «Drama». Саме на цій платівці був опублікований трек «Гарно так», що кілька місяців потому став справжнім хітом соцмереж: від ТікТоку до Instagram Reels. Потрапивши у всі можливі чарти стрімінгових платформ не тільки в Україні, а й на території всієї Європи, сьогодні CHEEV випускає свій новий потенційний хіт — «Мрієшся». 

CHEEV
CHEEV
пресслужба

Артист вважає цей трек логічним продовженням «Гарно так», що стала його візитівкою. «Мрієшся» виконана у фірмовому стилі CHEEV: поєднує чіпку «баладну» мелодику та глибоку лірику про внутрішні переживання співака. За його словами, ця пісня — про відчуття людини після розставання, коли новий етап у житті ще не встиг розпочатись, а привиди минулого продовжують наздоганяти. 

«На створення треку «Мрієшся» мене надихнула концепція фільму Крістофера Нолана «Початок», про різні рівні сновидінь, у яких знаходяться люди. Подекуди навіть у нічних кошмарах перебувати легше, аніж в реальності. Але, зрештою, «Мрієшся» — це пісня про кохання, вона передає палітру почуттів, що переживає людина після розлуки, поставивши крапку в стосунках», — розповідає CHEEV.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: