Об обязательных ежедневных процедурах, а также вредных привычках, от которых лучше отказаться, ведущая программы «Вікна-новини» на СТБ Юлия Янчар рассказала в социальной сети:

  1. Ніколи не лягати спати з макіяжем! Це – табу! Особливо з важким ефірним гримом, після якоїсь вечірки чи забави. Ніколи! Пори за ніч забиваются і не мають чим дихати. На ранок – одразу можна рахувати прищі.

    Читайте также:  Косметологи навали ингредиент, который избавить вас от прыщей 

  2. 4-х етапна система очищення шкіри. Для зняття макіяжу я використовую міцелярну воду. Але нещодавно від свого косметолога дізналась, що її потрібно змивати водою. Це важливо, бо міцели активно працюють на шкірі. Далі вмивання пінкою або гелем – це залежить від марки. Тонік очищуючий або для звуження пор, бо у мене комбінована шкіра. І крем як останній етап зволоження. До речі, ви знали, що жирній і комбінованій шкірі теж потрібне зволоження? Я у захваті від марок, які вміють поєднати у кремі все. Особливо spf! Це важливо і влітку, і взимку однаково, бо сонце агресивне завжди.

    Как ухаживать за кожей лица зимой: советы ведущей «Вікна-новини» Юлии Янчар
    Как ухаживать за кожей лица зимой: советы ведущей «Вікна-новини» Юлии Янчар
    пресс-служба канала СТБ

  3. Хоча би один раз на тиждень я роблю різні маски. Зволожувачі, тонізуючі, підтягуючі, коригуючі. Головне, щоб шкіра насичувалася вітамінами і мінералами.

    Читайте также:  Вопрос-Ответ: Как защитить кожу лица от вредного воздействия гаджетов?

  4. Ще одне святе правило, яке мені дуже важко давалось, – не давити прищів. Це така якась дивна звичка, як з манікюрними ножицями. Завжди думаєш – я тільки трішки, а потім всі нігті горять. Так само і з лицем. Там піддавила, там надавила, а там роздерла до крові і все – лице як у продавщиці риби у середньовіччі. Лице – це моє основне знаряддя праці, тому з ним потрібно бути дуже обережним. До цього я прийшла після того, як почала навідувати кваліфікованого дерматолога і косметолога.

    Как ухаживать за кожей лица зимой: советы ведущей «Вікна-новини» Юлии Янчар
    Как ухаживать за кожей лица зимой: советы ведущей «Вікна-новини» Юлии Янчар
    пресс-служба канала СТБ

  5. Ну і власне останній пункт – це регулярні чи профілактичні візити до косметологів/дерматологів. Я щаслива, що знайшла суперпрофесіоналів. Я була у різних клініках і салонах. Скажу одне – ніколи не дивіться на оці безглузді дипломи чи сертифікати на стінах. Завжди питайте, чи є у цієї людини, якій ви довіряєте своє лице, – диплом лікаря?! Бо тільки дерматолог за фахом буде відноситись до вашої шкіри не як до предмету для експериментів, а як до органу, якому не можна зашкодити.

Напомним также, что ранее мы публиковали материал об антивозрастных процедурах для кожи лица, на которые нужно обратить внимание.