Вибір європейських макаронів є запорукою успішного приготування незвичної за смаком та формою смачної та здорової їжі. Висока якість європейських макаронів підтверджується їхнім сонячним, світло-бурштиновим кольором і ніжним горіховим ароматом.

Європейські макарони – матові, тверді і не злипаються після варіння. Макарони, приготовані аль денте, повільно засвоюються, організм перетравлює їх довше, і їжа не повнить.

Багатий вибір форм та кольорів європейських макаронів роблять їх відмінним продуктом харчування для людей з не дуже великим апетитом.

Кольорові європейські макарони зобов’язані своїм унікальним кольором наявністю в тісті натуральних барвників або рослинних екстрактів: витяжок з кальмарів або каракатиць, шпинату, помідорів, буряків, моркви, перцю і гарбуза.

Шлях до європейського смаку
Шлях до європейського смаку

Рекомендуємо!

Кольорові макарони

Інгредієнти: 1 упаковка кольорових макаронів, 1 кг м'ясного фаршу, 1 зубчик часнику, 2 цибулини, 3 солодких перця (червоний, зелений і жовтий), 1 помідор, 200 г. печериць, 3 ч. ложки томатної пасти, сіль, перець, майоран, гострий перець, часник

Шлях до європейського смаку
Шлях до європейського смаку


Спосіб приготування: Підсмажте на тефлоновій сковороді м'ясний фарш. Додайте дрібно порізану цибулю, часник і знову підсмажте. Перець, помідор наріжте кубиками і додайте до фаршу. Печериці натріть на крупній терці і під кінець додайте до соусу.

Тушкуйте все разом кілька хвилин, приправте томатною пастою і спеціями. Відваріть кольорові макарони аль денте, потім промийте їх під водою, відцідіть і перемішайте з соусом.

Більш детально на сайті http://makaronyeuropy.eu/

Приєднуйтесь до наших груп в соціальних мережах Вконтакте та Фейсбук