Аніта Луценко, фітнес-тренерка

Аніта Луценко
Аніта Луценко

Аніта обирає здоровий та збалансований сніданок. Що приємно – він ще й дуже простий. Вам треба лише скомпонувати на тарілці два яйця, декілька слайсів твердого сиру зі скибкою хліба, помідори з руколою.

Лілія Ребрик, акторка та телеведуча

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Солодкий сніданок – справжня розкіш. Тому радимо спробувати тушковані сирники від Лілії Ребрик. Спочатку приготуйте сирники за вашим рецептом. Потім зменште вогонь та посипте страву шматочками шоколаду. Коли шоколад розтане, збільште вогонь, додайте кокосове молоко та доведіть до кипіння. Після додайте фрукти або ягоди, почекайте ще 1-2 хвилинки та подавайте сирники до столу.

Марина Тендітна, співачка та криптоінвесторка

Марина Тендітна
Марина Тендітна

Незмінний сніданок Марини – протеїновий лаваш із тунцем. Це дуже швидка страва, яка дозволить тримати себе у формі. Підігрійте лаваш на сковороді, додайте потертий сир, слайси помідора, зелень, кукурудзу й консервований у власному соку тунець. Складіть лаваш вдвічі й смакуйте.

Інна Мірошниченко, блогерка та юристка

Інна Мірошниченко
Інна Мірошниченко

Разом із дітьми Інна готовить безглютенові вафлі. Банан треба перемʼяти, додати яйця, борошно, молоко, олію та змішати. Далі суміш можна обсмажити або у вафельниці, або на сковорідці, сформувавши оладки. Подавати з фундучною пастою та лохиною.