Маю інструкцію для цього вечора тим, хто живе один. Час із собою не потрібно вважати самотністю, його варто цінувати та насолоджуватися цією свободою. Але якщо сьогодні тобі сумно через те, що поряд нікого, хочу дати три поради, як зробити себе трішки щасливішою.

Перше, вводь традиції. Щось, що дарує тобі відчуття наповненості. SPA-процедура, медитація, йога або танці перед дзеркалом. Ти знаєш, що зробить тебе щасливою і як круто, що вдома нема перед ким соромитися!

Далі, геть телефон та соціальні мережі. Не варто бездумно гортати стрічку Instagram, пам’ятай, це не справжнє життя людей. Підписники діляться лише щасливими моментами, тому не гризи себе, що твоє життя не таке насичене.

І третє, сконцентруйся на тому, що у тебе є, а не чого не вистачає. Ти вільна зробити вечерю або замовити доставку, лінуватися чи вивчити пару нових слів іспанською. Це щастя, бути наодинці із собою та радувати головну людину у житті – себе!

Давай цінувати кожну хвилину життя! А нову порцію Sunset ритуалів ти можеш слухати щодня в ефірі радіо NRJ. Програма виходить у будні, двічі на день, о 17:20 та 20:20. У Києві радіо NRJ можна слухати на хвилі 92 і 8. А онлайн станцію можна слухати будь де, завантаживши додаток NRJ Ukraine у APP Store   та Google Play .

Вам будет интересно прочитать на Ivona:

Читай также: ТОП-8 фильмов декабря, которые нужно посмотреть до Нового года: трейлеры