Sunset Rituals: стратегії по боротьбі із поганим настроєм

На зв’язку із вами DJ NANA та сьогодні Sunset ритуали присвячені нашому настрою. Попереду лютий – найбільш меланхолійний місяць року. Маємо зустріти його у повній амуніції.  Подумай, для чого тобі неприємні думки? Із їх допомогою ти можеш триматися за реалістичний світ, а ще таким чином захищатися від розчарувань. Реальний світ – це чудово, але розчарування будуть траплятися і це просто потрібно просто прийняти.

Читайте также: Sunset Rituals: як зробити оселю більш функціональною

Далі – сконцентруйся  на реальній ситуації. Не домальовуй, не уявляй розвиток сценарію. Намагайся просто прийняти ситуацію. Прийняття – найперший крок для заспокоєння. І важливий щоденний ритуал – пошук хорошого, що трапилося сьогодні. Я знаю, іноді це складно зробити, але щовечора згадуй хоча б три, навіть найменші приємності, що сталися з тобою цього дня. Найменше три події, а найкраще – п’ять.

Помічай хороше та лови нову порцію Sunset ритуалів щодня в ефірі радіо NRJ. Програма виходить у будні, двічі на день, о 17:20 та 20:20. У Києві радіо NRJ можна слухати на хвилі 92 і 8. А онлайн станцію можна слухати будь де, завантаживши додаток NRJ Ukraine APP Store  та Google Play

фото: радіо NRJ
фото: радіо NRJ