Моделями під час спеціально організованого показу виступили провідні українські атлети, члени Олімпійської збірної команди України на Іграх ХХХІ Олімпіади.Форму також презентували відомі українські найспортивніші представники шоу-бізнесу: телеведучий і шоу-мен Олександр Педан, шоу-мен та радіоведучий Андрій Джеджула,  фронтмен групи Танок на Майдані Конго Олександр Фоззі Сидоренко, переможець конкурсу Голос Країни Ігор Грохоцький, а також гуру латиноамериканських танців, хореограф Амадор Лопес.

Читай также: Уважаемое зарубежное издание назвало вышиванку трендом лета 2016

Створена в національних кольорах, спортивна колекція виготовлена з використанням передових сучасних технологій виробництва. Оптимальне поєднання натуральних та синтетичних матеріалів екіпіровки сприяє циркуляції повітря та підтримці високого рівня комфорту. Враховуючи специфіку кліматичних умов Бразилії, колекція складається з пристосованих до різних погодних умов комплектів спортивної та повсякденної форми. Якісна та зручна екіпіровка забезпечить українським атлетам відчуття комфорту на шляху до перемоги.

Андре Тан продемонстрував форму для української збірної / Олег Батрак

Спеціально для цієї колекції найвідоміший дизайнер України Андре Тан розробив оригінальний принт, який він запатентував і назвав Діамантова Україна. Цей принт відображає всю багатогранність нашої країни і символізує Україну, межі якої переливаються жовто-блакитними кольорами. Колекція цього разу більш спортивна. Сукні будуть вільного напівприталеного силуету зі вставкою, виконаною з шовкової тканини принту. Доповнить парадний комплект для жінок укорочений жакет з рукавом ¾, який підкреслить офіційність заходу. А чоловіки будуть одягнені в футболки поло, прикрашені Діамантовою Україною, звужених донизу укорочених брюках-чінос і світлому піджаку зі стрейчевого котону в стилі Сен-Тропе.

Дивись більше фотографій з події в галереї: