Дитина кашляє, чоловік скаржиться на біль у спині, а на роботі черговий аврал? Знайома ситуація! Зберегти здоров`я найрідніших й не підставити колег своїм «лікарняним» —  місія цілком здійсненна, просто треба знати місця, де візьмуть частину обов`язків працюючої мами на себе.

Ліки і лікар в одному місці

Йдеться не про агентство домашнього персоналу і навіть не про медичний центр. Бебісітер коштує шалених грошей, а для походу до лікаря потрібен час, якого у вас немає. А от півгодини на відвідування сайту, де можна отримати консультацію «сімейника» та одразу замовити призначені ним ліки, завжди знайдеться, принаймні тоді, коли близькі вкладуться спати.

Ви не вірите, що можна отримати медичну консультацію цілодобово та безкоштовно, та ще й в зручний для вас час? Завітайте на сайт Аптека 9-1-1! Це не чат-бот, а професіонали з медичними дипломами та досвідом роботи від 6 до 24 років, що зможуть встановити діагноз за симптомами, надати рекомендації та призначити ліки, спираючись на протоколи лікування, затверджені Міністерством охорони здоров`я України. Свій досвід вони щодня шліфують, приймаючи пацієнтів в клініках «Українського центру телемедицини» в Києві та Харкові.

Після спілкування з лікарем і отриманих рекомендацій, можна швидко замовити рекомендовані ліки, провести оплату карткою і наступного дня їх принесуть прямо додому. Доставка безкоштовна! До речі, отримати їх можуть і ваші близькі, коли мама на роботі.

Якщо в родині є хронічно хворий, приміром, літні мати чи тато, які мають  рецепт на препарати з програми «Доступні ліки», то їх також можна забронювати на сайті, оскільки він бере участь у цій програмі. Коли ж комусь з близьких виписали рецепт «від руки», і прочитати його не вдалося, то відправте фото рецепта у вайбер – його розшифрують та допоможуть, у разі потреби, замовити ліки. Ну, а як їх отримати з безкоштовною доставкою прямо в руки, ви вже знаєте.

Обирати є з чого!

На сайті представлена 21 тисяча товарів. Усі лікарські засоби сертифіковані і надходять в аптечну мережу виключно від ліцензованих постачальників, а зберігаються — на аптечних складах, де суворо контролюється температурний режим та терміни придатності. Отже, ані контрабандних препаратів, на які так часто жаліються в соцмережах, ані прострочених ліків з недоведеною ефективністю,  ви не зустрінете на сайті Аптека 9-1-1. Професійні провізори, «по той бік екрану», допоможуть підібрати аналоги препаратів за меншою ціною та підкажуть відповідь на будь-яке питання: дозування для дітей та людей літнього віку, рекомендовані умови зберігання, а також сумісність лікарських засобів тощо.

У разі, коли потрібні рідкісні ліки, сайт також стане у нагоді. Доведеться, щоправда, зачекати, але як тільки такі препарати надійдуть за вашим замовленням, за необхідності їх доставлять навіть у лікарню.

Окрім ліків, тут можна замовити вітаміни, дитяче харчування, тономерти, пульсоксиметри, небулайзери для інгаляцій і навіть аптечну косметику відомих брендів. Тому, якщо забули вчасно замовити подарунок подрузі на день народження, можете це також зробити тут.

Безліч акцій на ліки та товари, представлені на сайті, допоможуть зекономити сімейний бюджет і довести чоловіку, що його жінка  – справжня берегиня сімейного вогнища та Мама з великої літери.


Вам будет интересно прочитать на Ivona: