Блогерка та підприємниця Катерина Полтавська підказала підписникам, як їй вдається зберігати струнку фігуру після стрімкого схуднення.

У липні 2023 року третя дружина ведучого Володимира Остапчука розсекретила, що за місяць їй вдалося схуднути з 61 кілограма до 54 кілограмм без дієт. А на початку січня 2024 року Полтавська заявила, що на жодний кілограм не погладшала.

Катерина Полтавська про своє схуднення instagram.com/poka.tya

Читайте також: Марія Бурмака розкрила нові подробиці смерті брата-військового

Тепер же в Інстаграм-сторз 22-річна дівчина пояснила, що не набирати зайвої ваги можна лише в тому випадку, якщо витрачати більше енергії. За словами Катерини, підтримувати себе у чудовій формі можна заняттями спортом чи зменшенням порції. Полтавська додала, що худне, коли нервує, бо під час стресу не може їсти.

«Колись люди зрозуміють, що схуднути можна лише коли витрачаєш енергії більше, ніж отримуєш із їжі. І ніяк інакше. Як саме витрачати більше ви маєте вирішити самі: багато займатися спортом, мало їсти і т.д. Я вже казала, що коли хвилююся, не можу їсти. Тому я просто мало їм, ніяких таємниць. Якщо ви схильні гладшати, то не існує ніяких методик схуднення, коли можна багато і постійно їсти», — зазначила Катерина.

Катерина Полтавська про своє схуднення instagram.com/poka.tya

Раніше ми писали, що Цимбалюк заступився за актрис, яких критикують за відпочинок з дітьми за кордоном.