Італійська супермодель Б'янка Балті оголосила про те, що у неї виявили онкологію. На своїй сторінці в інстаграмі 40-річна зірка подіумів, яка співпрацювала з брендами Christian Dior, Dolce & Gabbana, Valentino, Armani, Gucci, Prada, Chanel, Versace та Victoria's Secret, розповіла, що 8 вересня звернулася до лікарні через біль унизу живота.

Читайте також: Демі Мур здійснила рідкісний вихід із трьома доньками від Брюса Вілліса

За словами Балті, після обстежень лікарі поставили їй діагноз рак яєчників третьої стадії. Судячи з опублікованих фото та відео, Б'янка вже перенесла операцію з видалення злоякісних пухлин. У дописі знаменитість додала, що в неї ще довгий шлях до зцілення від важкої хвороби.

«Минулої неділі я звернулася у відділення невідкладної допомоги та дізналася, що мій біль внизу живота був результатом раку яєчників 3C стадії. Це був тиждень, сповнений страху, болю та сліз, але здебільшого любові, надії, сміху та сили (перегляньте ці фото для доказу, лол). У мене попереду довгий шлях, але я знаю, що я подолаю це. Для себе, моїх близьких (мої доньки в першу чергу) і всіх вас, хто потребує сили, ви можете позичити трохи моїх, бо в мене їх багато. Життя трапляється; дайте їй привід. Наразі рак дав мені шанс знайти красу через життєві перешкоди», — поділилася Балті.

Раніше ми писали, що відома ведуча зробила операцію зі зменшення грудей.