Відома українська комедійна акторка Тетяна Песик поскаржилася на проблеми із здоров'ям. В інстаграмі зірка проєктів «Країна У», «Ліга сміху» та «Жіночий квартал» зізналася, що майже рік боялася піти на обстеження до лікарів.

Читайте також: Померла учасниця Євробачення та ікона французької музики Франсуаза Арді

У розділі сторіз Тетяна розмістила відеозвернення, в якому повідомила, що їй довелося зробити ендоскопію та додаткові аналізи. «Йду робити ендоскопію. Мені так страшно…Я таблетку не можу ковтнути, а шланг – це взагалі немає уявлення. Але цей час мав настати. Майже рік я відтягувала, щоб зробити цю процедуру», — поділилася актриса на початку ролика.

За словами знаменитості, у неї виявили застій жовчі у кишечнику, а також поставили діагноз гастрит. Судячи із зазначеної геолокації, Песик звернулася за допомогою до католицького медичного центру «Шпиталь Шептицького».

«Я це зробила…У мене руки тряслися, вони (бачили мій страх в очах, навіть двері зачинили на замок, щоб я не втекла. Дякую лікарю, який мене правильно налаштував. Тепер я знаю, що в мене гастрит і жовч у кишківнику. Зробила ще УЗД і здала кров», — розповіла зірка гумору.

Тетяна Песик поскаржилася на проблеми зі здоров'ям instagram.com/tanet_vip

Раніше ми писали, що Шаманська офіційно розлучилася з Ханумаком.