Суд над зіркою культового різдвяного фільму «Сам удома» Девіном Ретреєм за звинуваченням у насильстві було відкладено. Адвокати повідомили судді, що 47-річну знаменитість було госпіталізовано «у критичному стані».

Читайте також: «У рашці мене посадять»: ексучасниця YUKO 12 років не може отримати український паспорт

Як пише TMZ, виконавця ролі Базза Маккалістера вже виписали з лікарні Нью-Йорка і він повернувся додому, де продовжує виконувати вказівки лікаря. Поки не відомо, чому Ретрею довелося звертатися за медичною допомогою і коли саме йому стало погано. Однак у протоколах суду зазначається, що він перебував за межами штату, коли йому була потрібна госпіталізація.

Зазначимо, що відбір присяжних у судовій справі Девіна мав розпочатися 22 січня в залі суду Оклахоми, але через проблеми зі здоров'ям актора все було перенесено на попередній судовий розгляд наступного місяця.

 Девін був заарештований після звинувачень у тому, що він побив свою колишню дівчину під час п'яної сварки у грудні 2021 року. Екскохана зірки розповіла поліцейським, що чоловік штовхнув її, вдарив кулаком по обличчю та намагався задушити.

Ретрею було пред'явлено звинувачення у скоєнні тяжкого домашнього насильства та нанесенні побоїв шляхом удушення, а також домашнього насильства невеликої тяжкості та нанесення побоїв. Пізніше його випустили під заставу 25 тисяч доларів. Актор уперше постав перед судом у лютому 2022 року.

Раніше ми опублікували повний список номінантів на «Оскар-2024».