Британський актор Джеймі Дорнан невдало відпочив у Португалії рік тому. Зірка фільмів «50 відтінків сірого», «Белфаст», «Місія Стоун» та «Привиди у Венеції» разом із друзями потрапив до лікарні із симптомами серцевого нападу.

Читайте також: Найгірші серед найгірших: антипремія «Золота малина-2024» оголосила номінантів

Про це розповів у програмі BBC «The Good, the Bad and the Unexpected» друг 41-річної знаменитості — шотландський телеведучий Гордон Смарт. За словами Гордона, інцидент стався, коли їхня із Джеймі компанія вирушила грати в гольф. Смарт пояснив, що після ночі, коли він пив вино та еспресо-мартіні, він почав відчувати «поколювання в лівій руці та поколювання в лівій руці», що, на його думку, «зазвичай є ознакою початку серцевого нападу».

Його доправили до місцевої лікарні із частотою пульсу 210 ударів за хвилину. Він зізнався, що знепритомнів у таксі дорогою до клініки, а коли прокинувся на лікарняному ліжку, то пояснив лікареві, скільки алкоголю він випив напередодні ввечері.

«Коли я лежав там, один з інших хлопців, з якими я був, пройшов повз на лікарняному ліжку, і лікарі кричали йому ті самі запитання. І я подумав: "Це поганий знак, що він у тому ж стані, що і я"», — згадав він.

Повернувшись у готельний номер після госпіталізації, телеведучий невдовзі зрозумів, що Дорнан все ще перебуває у лікарні.

«Там [Дорнан] з усіма цими речами, прикріпленими до цього стільця, говорив: "Гордон, приблизно через 20 хвилин після того, як ти пішов, у мене оніміла ліва рука, моя ліва нога оніміла, моя права нога оніміла. І я опинився в машині швидкої допомоги"», — поділився телезірка.

Смарт сказав, що через тиждень після поїздки йому зателефонував лікар і запитав, чи група не контактувала з гусеницями на полі для гольфу, а потім відправив йому репортаж з місцевих новин про процесійні гусениці.

«Виявляється, на полях для гольфу на півдні Португалії водяться гусениці, які вбивають собак та викликають серцеві напади у чоловіків віком 40 років. Виявляється, ми знову почистили процесійних гусениць і нам дуже пощастило, що ми вийшли живими», — розповів він.

Раніше ми писали, що співачка Юлія Юріна 12 років не може отримати українського громадянства.