Українська виконавиця SWOIIA, яка раніше виступала під сценічним псевдонімом Ассоль, ледь не втратила можливість розмовляти та співати через лікарську помилку. Про невдалий візит до лікарні 29-річна учасниця Нацвідборів на Євробачення 2020 та 2024 років розповіла на своїй сторінці в Інстаграм.

Читайте також: Ексучасниця «ВІА Гри» Кожевнікова зізналася, що їй писав Костянтин Меладзе під час війни

За словами Катерини (справжнє ім'я співачки), 16 листопада вона звернулася за медичною допомогою через легку нежить, яка заважала їй якісно співати. Лікар вирішив провести процедуру очищення слизової оболонки, але переплутав шприц і влив у ніс зірки дезінфікувальний розчин для інструментів замість промивного розчину. 

«Тоді мені здалося, що щипання, яке я відчуваю — це норма. Але далі лікар зрозумів, що помилився і що щипання, яке я відчуваю — це опік моєї слизової. Мені одразу ввели дві ампули протизапального, щоб зняти набряк», — поділилася SWOIIA.

Вона додала, що вдома їй стало гірше і довелося викликати швидку. Співачка наголосила, що їй дуже пощастило, що розчин не дійшов до голосових зв'язок, інакше вона могла б назавжди втратити свій голос. До публікації Катерина прикріпила фото, де вона у домашній обстановці лежить під крапельницею.

«Я поїхала додому, але там мені стало ще гірше. Пекло так, що мені хотілося зняти голову і покласти її в холодильник, тому викликали швидку. Мені дуже пощастило, що розчин не дійшов до голосових зв’язок, інакше я б могла залишитись без свого головного інструменту до кінця життя, адже спрогнозувати наслідки опіку такого масштабу на 100% неможливо. Наразі я роблю все, щоб відновитися, і повернути всі рецептори в норму (наразі не відчуваю ані смаків, ані запахів). А потім продовжу працювати над новою музикою, сподіваючись, що вона припаде вам до душі», — написала SWOIIA.

Раніше ми писали, що Остапчук показав, який вигляд мав до переїзду у Київ.