Український виконавець Melovin, який 13 листопада повідомив фанам, що має невиліковну хворобу, поділився новими подробицями про своє лікування. В Інстаграм у розділі сторіс 26-річний учасник Євробачення-2018 розповів, що дізнався про серйозні проблеми зі здоров'ям випадково.

Читайте також: «Чорнороте явище»: Єфросиніна висловилася про черговий скандал з Фаріон

За словами знаменитості, він планував зробити операцію з видалення щічної жирової тканини (грудочки Біша). Перед хірургічним втручанням він мав здати стандартний набір аналізів, які показали серйозні відхилення і змусили співака продовжити обстеження.

«Ви ж знаєте, що в мене завжди були проблеми з зайвою вагою. То я важу, 85, то 70, то знову 83-85 з великою такою "харею". І я думав видалити комки Біше, бо думав, що в цьому проблема. Зрозуміло, що без аналізів цього не можна робити. Я здав кров і знатно випав в осад», — зізнався Melovin.

Melovin розповів, як дізнався про невиліковну хворобу / Источник: instagram.com/melovin_official

Пізніше Костянтин Бочаров (справжнє ім'я артиста) запостив ще кілька відеозвернень, у яких розсекретив свій діагноз. Співак оголосив, що у нього виявили цукровий діабет.

«У мене цукровий діабет MODY типу генетичний. Будь-який вид діабету з'їдає тебе зсередини, якщо ти не почнеш вчасно діяти, його стопити, за ним стежити», — поділився зірка сцени.

Melovin розсекретив свій діагноз / Источник: instagram.com/melovin_official

Раніше ми писали, що колишня дружина Остапчука відверто розповіла про секс на першому побаченні.