Леся Нікіюк відповіла на повідомлення підписників про те, як зараз почувається її співведущий у шоу «Хто зверху?» Богдан Шелудяк, також відомий як Богдан Буше. Днями актор та блогер оголосив про те, що у нього діагностували рідкісне захворювання — синдром Гійєна-Барре. За словами Буше, при цьому недузі імунітет руйнує нервові клітини та поступово паралізує. Раніше він казав, що після двох днів лікування в стаціонарі йому поки не стало краще.

Читайте також: Продюсер Вадим Лисиця розсекретив, як Кондратюку вдалося виграти суд у Козловського

Кілька годин тому Нікітюк в Інстаграм-сторіс розкритикувала тих користувачів Мережі, які закидали її неадекватними питаннями про колегу. Вона розповіла, що Богдан все ще перебуває у лікарні через слабкий імунітет, і до нього поки не пускають відвідувачів. Леся додала, що вона та інші друзі Шелудяка чекають на той момент, коли медики дозволять побачитися з блогером.

«Друзі, для тих, хто дійсно переживає і розуміє, і не пише всяку х*йню в коментах, скажу, що поки що до Боді не пускають. В нього дуже слабкий імунітет. Ми чекаємо», — звернулася ведуча до фоловерів.

Леся Нікітюк розповіла про стан Богдана Буше Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Раніше ми писали, що Наталія Васько таємно вийшла заміж.