Український актор та блогер Богдан Шелудяк, також відомий як Богдан Буше, розповів підписникам про серйозні проблеми зі здоров'ям. На своїй сторінці в Інстаграм новий ведучий шоу «Хто зверху?» запостив відеозвернення, в якому розсекретив свій діагноз.

Читайте також: Бредлі Купер врятував життя Брук Шилдс, коли у нього не трапився напад

За словами телезірки, лікарі виявили у нього синдром Гійєна-Барре. Він додав, що це рідкісне захворювання, оскільки трапляється один раз на сто тисяч. Богдан зазначив, що лікування від цієї недуги є, проте поки що йому не стає краще, і його імунітет продовжує руйнувати нервові клітини, поступово паралізуючи його.

«Вчора мені підтвердили діагноз «синдром Гійєна-Барре». У більшості випадків він виліковний, але поки мій імунітет вбиває мою нервову систему, поступово мене паралізуючи. Так, я теж в а*уї, бо випадок 1/100.000, а це зайвий раз доводить, що я ще той везунчик, несіть лотерейний квиток», — написав він під роликом.

Також Буше опублікував кілька фото та відео з лікарні, де йому ставлять крапельниці та перевіряють нервову систему за допомогою електронейроміографії.

У Богдана Шелудяка виявили рідкісне захворювання Фото: instagram.com/bushe8

У Богдана Буше виявили рідкісне захворювання Фото: instagram.com/bushe8

У Богдана Буше виявили рідкісне захворювання Фото: instagram.com/bushe8

У Богдана Шелудяка виявили рідкісне захворювання Фото: instagram.com/bushe8

Раніше ми писали, що Христина Соловій у купальнику відпочила в Італії.