Помер відомий англійський музикант Анджело Брускіні. Про смерть 62-річного гітариста Massive Attack повідомили вранці, 24 жовтня, його колеги з культового британського гурту на офіційних сторінках у соцмережах Facebook та Instagram.

«Ми спустошені. Як нам усім пощастило, що ми прожили таке життя разом. Такий блискучий ексцентричний талант. Неможливо оцінити твій внесок. Спочивай зі світом, Анджело», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Нацвідбір на Євробачення-2024: заявку на участь від України подали 288 виконавців

Учасники Massive Attack не озвучили причину смерті Брускіні, проте сам артист на початку липня розповів шанувальникам, що у нього виявили рак легенів. 

«Вже двічі спеціалісти в лікарні з приводу раку легенів сказали мені «бажаю удачі», я думаю, що я облажався! Я провів чудове життя, бачив світ багато разів, зустрів багато чудових людей, але двері зачиняються, я думаю, що я напишу книгу» , — поділився Анджело.

Нагадаємо, що Брускіні у складі Massive Attack записав альбоми Mezzanine (1998) та 100th Window (2003). Він також грав на гітарі в синглу Джейн Тейлор Blowing This Candle Out у 2003 році і виступав із гуртами The Numbers, Rimshots та The Blue Aeroplanes.

Раніше ми писали, що SHUMEI залагодив конфлікт із Мозговою через порушення авторських прав на пісню її батька.