Колишній чоловік скандальної співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу розповів підписникам, що у нього виникли проблеми зі здоров'ям. На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіс 46-річний турецький бізнесмен оголосив про те, що переніс операцію на батьківщині.

Читайте також: Венсан Кассель засвітився на пляжі з новою дівчиною-моделлю

Чоловік оприлюднив кілька знімків з мамою та сестрами і повідомив, що після тижня реабілітації повертається зі Стамбула до Києва. Зазначимо, що хірургічне втручання відбулося через кілька днів після того, як у Мережі з'явилися чутки про розлучення Мурата з 27-річною українською візажисткою Лілією Реус через чотири місяці після весілля. Пара поки що не підтвердила інформацію, але й не спростувала.

«Після тижня реабілітації, невеликої операції, медитації, чищення душі і тіла... Я хочу сказати спасибі всім людям, які написали мені хоча б одне слово. Я навіть хочу подякувати тим, хто мені не написав, всі можуть бути зайняті, це нормально. Я в порядку. Сильніше, ніж будь-коли, ніколи не здаюся. Ми можемо досягти складного, неможливе, вимагає часу», — написав Налчаджіоглу.

Ексчоловік Ані Лорак переніс операцію Фото: instagram.com/muratnalca

Ексчоловік Ані Лорак переніс операцію Фото: instagram.com/muratnalca

Раніше ми писали, що Юрій Ткач виправдався за проведення весілля фігуранта справи про «п'яні вечірки» із зґвалтуваннями.