Американська акторка Сьюзен Салліван розповіла про свою боротьбу з онкологічним захворюванням. У вівторок, 17 жовтня, 80-річна зірка серіалів «Касл», «Інший світ», «Дарма та Грег» і «Фелкон Хрест» та фільму «Весілля найкращого друга» нещодавно в соцмережі Х (Твіттер) опублікувала фото з лікарні, не повідомивши подробиц госпіталізації. «Будьте готові до несподіваних поворотів життя з гумором і надією. Ми починаємо», — написала вона.

Читайте також: Помер зірка «Роккі» Берт Янг: як на смерть актора відреагував Сталлоне

Через шість годин Сьюзен зізналася, що перенесла операцію після того, як їй поставили діагноз рак легенів. «Дякую за всі прекрасні коментарі та побоювання. У мене був рак легенів. Операція пройшла успішно. Процес лікування це боротьба. Дякую, рада, що ви тут!», — звернулася до своїх фанів Салліван.

А сьогодні, 19 жовтня, акторка поділилася захопливою новиною про те, що нові обстеження показали, що в її організмі більше немає ракових клітин.

Читайте також: Інна Мірошниченко подала документи на усиновлення другої дитини без чоловіка

«Хочу поділитися з усіма тими друзями, які здійснили цю подорож зі мною, а це ви! Я вільна від раку! Ви не можете зробити це поодинці. Бери сім’ю друзів, і якщо тобі справді пощастить, то хорошого чоловіка, дякую, Коннелл!!! Люблю тебе», — написала Сьюзен, маючи на увазі свого коханого, психолога Коннелла Ковена.

Раніше ми писали, що помер актор «Маски-шоу» та «Каламбура» Сергій Гладков.