Українська співачка Оля Полякова виступила у столиці з моновиставою «Моя Україна. Моє коріння», незважаючи на погане самопочуття. Напередодні прем'єри артистка потрапила до лікарні. Про це розповів її продюсер Михайло Ясинський у своєму профілі у Facebook.

Читайте також: «З жінкою так не можна»: Євгенія Емеральд вперше розсекретила, коли втекла від чоловіка

За словами Михайла, Полякову госпіталізували, коли вона перебувала у Львові. Лікарі заборонили їй працювати як мінімум тиждень, проте виконавиця не захотіла переносити виступ і одразу ж після отримання медичної допомоги вирушила до Києва, де 9 жовтня презентувала свій проєкт з українськими народними піснями.

Ясинський також запостив фото, де Олю знято на лікарняному ліжку у Львові, та знімок, де співачка у сценічному вбранні демонструє на камеру синці від крапельниці.

«Поважаю глибоко цю неймовірну Артистку і Професіонала. Пишаюсь, захоплююся тобою, Оля. На першому фото причина відміни вчорашньої прем'єри. На двох інших вона сьогодні в Палаці Україна. Лікарі зі Львова, де вночі Оля відчула біль, заборонили працювати якнайменше тиждень. Але зранку після госпіталізації вона виїхала до Києва і сьогодні відбулася прем'єра моновистави "Моє Коріння"», — написав продюсер увечері, 9 жовтня.

Раніше ми писали, що дочка Ніні Матвієнко поділилася новими деталями майбутнього похорону знаменитої мами.