Американська співачка Брітні Спірс згадала в Instagram про невдалий ботокс, через який вона мала «побитий» вигляд. 41-річна зірка сцени у процесі розмови з фанами про свої нові улюблені косметичні продукти розповіла, що трапилося з нею, коли вона робила ін'єкції ботоксу у минулому.

«Я зробила ботокс, і мені це не дуже сподобалося, тому що мій лоб опух. Тому тяжкість моїх повік опустилася, і це буквально мало такий вигляд, ніби мене хтось побив. І платити такі гроші за те, щоб перші два тижні мати такий вигляд, ніби хтось побив тебе… Який у цьому сенс?», — спитала вона у відеокліпі.

Читайте також: 37-річна Ешлі Олсен уперше стала мамою

Співачка представила своїм шанувальникам набагато кращу альтернативу, яку вона нещодавно виявила. На відео Брітні з'явилася без макіяжу та зі спеціальним пластиром на лобі, який нібито допомагає їй боротися зі зморшками.

«Це схоже на замазку, і вона прилипає. Це дійсно освітлює мої очі і піднімає мій лоб без усіх цих голок, витрат і, можливо, випадково вони роблять занадто багато ботокса і змушують очі опускатися», — пояснила вона.

За словами Брітні, вона витратила більше ніж 4000 доларів на сеанс ін'єкцій ботокса. А один із патчів SiO Beauty продається за ціною 36 доларів.

У супровідному підписі вона пообіцяла ніколи більше не звертатися до косметологів у Лос-Анджелесі. Брітні згадала, що її перша процедура ботокса була на губах у Нью-Йорку, і вона була в захваті: «Так тонко, це була чарівна надута губка».

«Протягом, напевно, 10-15 років я не робила своєї корекції, і що за часи, коли одна брова піднята, а інша опущена? Мене навіть не можна бачити 2 тижні. Сестри моєї подруги думають, що це смішно і сміються, але я хотіла б подивитися, що вони зроблять, якщо хтось зробить це з їхнім обличчям. Добре… отже, можливо, у такому фільмі, як «Просто йди з цим», де брови цієї дівчини переплутані, це кумедно. Але не в реальному житті, коли одне око чорно-синє і набагато вище за інше. Я плакала, а потім подумала, коли це пройде? "О, просто дайте тиждень чи два". Іноді нерви діють таким чином і мають зворотний ефект, і я така: "Я маю вигляд такий, ніби хтось вибив з мене лайно!". Так що, звичайно, я повернуся і покажу лікареві. Вона каже, що це абсолютно нормально, а я говорю: "Тоді чому я не можу нікуди ходити два тижні?", а сестри моєї подруги сміялися. FUCK БОТОКС, це жах!!!», — написала Спірс під відео.

Раніше ми писали, що Ектор Хіменес-Браво поголився налисо.