ОАЕ належать до високорозвинених країн з високим рівнем заробітної плати. Як зрозуміти, що вам підходить робота в Дубаї?

Особливості роботи в Дубаї

ОАЕ — це країна зі спекотним, але досить м'яким кліматом. Якщо для вас щороку зимовий та осінній періоди стають випробуванням на міцність, то в Дубаї в цей час буде комфортна погода.

Клімат — не основна перевага. Тут високий рівень життя й оплата праці вища, ніж в Україні. Разом із цим роботодавці створюють хороші умови для роботи. Наприклад, за законодавством ОАЕ, вони мають забезпечити медичну страховку для всіх співробітників. А часто до цього додається ще низка додаткових страховок. Середня зарплата в Дубаї становить від 14 до 16 тисяч дирхам, що відповідає 140 тис. грн.

Як додатковий бонус до високооплачуваної роботи — краса міст і природи. Дубай та ОАЕ загалом належать до туристичних локацій. Саме тут красується Бурдж-Халіфа, найбільший хмарочос у світі. Також є Ski Dubai, найбільший критий гірськолижний курорт — з літа можна потрапити в зиму і покататися на борді. Тут же розташовані рукотворні острови у вигляді пальм — визначна пам'ятка Перської затоки.

Навички масажу: що потрібно вміти?

Якщо з благоустрою самого міста і країни вас усе влаштовує, то варто познайомитися з основними вакансіями. У Дубаї популярні туристична галузь і сфера обслуговування. Вони тут на найвищому рівні, тому й персонал має бути професійним. І це — головна умова.

Наприклад, у масажному салоні EuroSPA, який розташований у п'ятизірковому готелі в Дубаї, є такі умови:

  • навички масажу на високому рівні та мінімум 3 місяці досвіду;

  • вміння робити розслаблювальний масаж і масаж середньої жорсткості;

  • доброзичливість і вміння делікатно спілкуватися з клієнтами;

  • англійська мова не нижче Pre-Intermediate.

У процесі роботи може бути додаткове навчання інших технік масажу. Серед послуг масажного салону є лікувальний гавайський масаж, відновлювальний з гарячим камінням, масаж обличчя мінеральними засобами та інші.

EuroSPA пропонує гарантовану частину окладу — близько 10 000 дирхам. Можливі премії.

Як влаштуватися на роботу в Дубаї?

Щоб працювати в Дубаї, потрібно знайти роботодавця. В Україні досить багато вакансій для працевлаштування за кордоном. Потрібно знайти компанію, надіслати їм резюме із супровідним листом і пройти співбесіду.

Далі слід правильно оформити документи. Здебільшого за це відповідає роботодавець. Наприклад, при працевлаштуванні в EuroSPA компанія забезпечує оформлення документів разом із візою, купівлю квитка, медичну страховку. Контракт можна укласти на термін від півроку до трьох років. Навіть якщо у вас є досвід, масажний салон пропонує професійне навчання.

Робота в Дубаї приваблива тим, що рівень зарплат там вищий за українські. А плюсом до цього — теплий клімат і високий рівень життя.