Читайте також: "Люблю тебе ненавидіти" - вийшов український трейлер романтичної комедії

21 грудня у всеукраїнському прокаті стартує різдвяна історія «Подорож до Вифлеєма», яка запрошує поринути у сімейну музичну пригоду, що поєднає класичні різдвяні мотиви з гумором, вірою та приголомшливими хітами! Ми підготували для вас 5 причин переглянути кіноісторію на великих екранах.

Музика

Неймовірні музичні хіти, написані спеціально для фільму «Подорож до Вифлеєма» всесвітньо відомим шведським композитором Адамом Андресом, занурять вас у справжню святкову атмосферу та змусять співати в унісон з акторами. До речі, композитор неодноразово писав та продюсував треки для таких виконавців, як Майлі Сайрус, Селена Гомес, Backstreet Boys та інших, тож його нові пісні точно не залишать вас байдужими. 

Різдвяна історія

Напередодні Різдва ми усі потребуємо святкового настрою та трохи дива, особливо зараз, у цей непростий час. «Подорож до Вифлеєма» – це саме той фільм, який змусить вас відволіктися від буденних проблем та на півтори години подарує відчуття справжнього свята. 

Неповторний український дубляж

Український дубляж давно славиться самобутнім гумором, яскравими голосами й неймовірним перекладом, який часто можна почути у повсякденному вжитку. У випадку зі стрічкою «Подорож до Вифлеєма» ви будете вражені якістю перекладу та виконання пісень, що звучать у фільмі. Тож беріть родину та обов’язково йдіть на перегляд!

Дивіться у  кінотеатрах з 21 грудня!