Працюєте над мультимедійними проєктами та одночасно полюбляєте грати в сучасні ігри? Зустрічайте ROG Flow X16 — портативний ноутбук, який оснащений 16-дюймовим сенсорним дисплеєм, що розкривається на 360 градусів, перетворюючи пристрій на великий планшет. Неймовірно, чи не так?

Стильний та універсальний

Окрему увагу хочеться звернути на фантастичний дизайн пристрою, який натхненний таємничими гравітаційними хвилями. Хвилеподібна текстура поверхні дозволяє не тільки зручно тримати планшет в руках, але ще й дуже стильно виглядає, що особливо сподобається естетам.

Ігровий ноутбук-планшет ROG Flow X16
Ігровий ноутбук-планшет ROG Flow X16
пресслужба

ROG Flow X16 розроблено як універсальний пристрій. У режимі планшета сенсорний екран дозволяє працювати з графікою та керувати мобільними іграми. Для того, щоб по-новому поглянути на ігри, до X16 можна легко підключити бездротові контролери. До того ж, клавіатура ноутбука має той самий набір функцій преміум-класу, що й інші ноутбуки ROG, зокрема незалежну обробку натискання кожної клавіші, хід клавіш 1,7 мм.

Чудовий дисплей

Однією з переваг нового ноутбука є його надзвичайний 16-дюймовий дисплей ROG Nebula формату WQXGA (2560 x 1600) зі співвідношенням сторін 16:10. Тільки уявіть, що дисплей здатний відтворювати 100% відтінків простору DCI-P3, що є дуже важливим фактором при роботі з професійною графікою. Кожна панель калібрується на заводі таким чином, щоб кольори, які на ній відображаються, точно відповідали палітрі Pantone. Також не варто хвилюватися за якість дисплею, адже він оснащений захисним склом Corning Gorilla Glass, що надійно оберігає його від пошкоджень та подряпин у процесі повсякденної роботи з ним.

Ігровий ноутбук-планшет ROG Flow X16
Ігровий ноутбук-планшет ROG Flow X16
пресслужба

Потужна платформа

ROG Flow X16 — справжня мрія для професіоналів. Він здатен скласти конкуренцію значно більшим і важчим ігровим пристроям завдяки графічному процесору з лімітом потужності 125 Вт (з технологією Dynamic Boost). В основі максимальної апаратної конфігурації 16-дюймового ноутбука-трансформера — процесор AMD Ryzen 9 6900HS і відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti для ноутбуків.

Flow X16 підтримує до 64 ГБ оперативної пам'яті DDR5-4800 МГц, причому обидва слоти SO-DIMM розташовані у зручному доступі для апгрейду в майбутньому. Підключивши до пристрою зовнішню відеокарту XG Mobile, можна отримати графіку нового рівня та додаткові порти для підключення периферії. В Україні доступна конфігурація ноутбука, до складу якої входить XG Mobile нового покоління з відеокартою AMD Radeon RX 6850M XT з 12 гігабайтами відеопам’яті GDDR6. Проте підтримуються також і зовнішні відеокарти ROG XG Mobile минулого покоління.

Ігровий ноутбук-планшет ROG Flow X16
Ігровий ноутбук-планшет ROG Flow X16
пресслужба

Портативний помічник

ROG Flow X16 настільки компактний та практичний у використанні, що легко вміщається в будь-яку сумку для ноутбука чи рюкзак. Він важить лише 2,1 кг, тому його сміливо можна брати з собою в робочі поїздки чи подорожі.

Дізнайтеся більше про ROG Flow X16 за посиланням.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: