Вулиця світляків

«Три десятиліття, двоє друзів, одна пекельна історія»

Щирий серіал про віддану дружбу двох жінок протягом 20 років, заснований по мотивах однойменного роману Крістін Ханни. Сюжетна лінія перетинає три періоди дружби Таллі та Кейт: підлітковий вік, часи початку кар'єри та доросле життя. Не дивлячись на зовсім різні темпераменти Таллі й Кейт змогли створити лагідні, сестринські стосунки та разом пройти крізь численні випробовування. Кетрін Хейгл, що грає Таллі відома багатьом завдяки ролі у серіалі "Анатомія Грей". Другий сезон вийде вже на початку грудня. 

Мертвий для мене 

Трагікомедія про жіночу дружбу поштовхом до якої стали смерть та невимовне почуття провини однієї із героїнь. Перший сезон просякнуто добрим чорним гумором, цікавими характерами персонажів та відмінною грою акторів, а також відданістю, любов'ю та крутими діалогами.   До речі, третій сезон вже вийшов.  

Велика-маленька брехня 

Серіал створено за романом австралійської письменниці Ліани Моріарті. Історія про мати-одиначку та її сина, які переїхали до маленького містечка на березі океану. Там жінка знайомиться із заможними матусями однокласників сина, не здогадуючись, що усі вони будуть пов'язані не тільки міцною дружбою, а й спільним секретом. Наразі серіал має два сезони, проте в одному з інтерв'ю, Ніколь Кідман, що грає одну з головних ролей, розповіла про плани на третій сезон. Окрім Кідман у серіалі беруть участь Різ Уізерспун, Лора Дерн та Александр Скарсгард. 

Імператриця 

Перший сезон вийшов цьогоріч та розповідає історію життя Єлизавети Баварської, імператриці Австрійської, яку дома називають Сісі. Лагідні стосунки зі старшою сестрою, що обернулися драмою для обох, дружба із фрейліною, яка не так проста, на перший погляд, та норовливий характер головної героїні - роблять цей серіал занадто захопливим.