Caribbean Club Concert-Hall нещодавно знову відчинив свої двері для киян та гостей столиці, аби в цей непростий час підтримувати емоційний стан тих, хто в тилу та допомагати Збройним Силам України. Пропонуємо ознайомитись з актуальним розкладом подій закладу в добірці нижче. 

12, 16, 19, 23 та 30 листопада: вистави театру-студії імпровізації «Чорний квадрат»

Комедійні вистави від «Чорного квадрату» – формат відпочинку для глядачів, які полюбляють поєднувати театр зі смачною вечерею і келихом улюбленого напою. Щосереди та щосуботи актори розповідатимуть з гумором історії звичайних людей про кохання, секс та дружбу. Позитивні емоції, які так потрібні в ці буремні часи, гарантовані!

Фото: прес-служба
Фото: прес-служба

Графік найближчих вистав: 12 листопада – «Ідеальна зброя пристрасті»; 16 листопада – «Хто кого хоче...?», 19 листопада – «21 хвилина До та Після сексу або перебір горить», 23 листопада – «Медовий місяць» та 30 листопада – «9,5 хвилин До та Після сексу». Вистави виконуються українською мовою. Опис кожної вистави можна знайти на сайті

13 листопада: концерт АСАФАТОV 

АСАФАТОV, який здобув свою популярність неймовірно сексуальною осиплістю голосу та оксамитовим вокалом, виступить з концертом на підтримку ЗСУ. «Люди ідуть від людей», «Море», «Дякую за світанки» та інші улюблені хіти, нові пісні та особлива атмосфера чекають на гостей цього вечора. Приходьте почути наживо харизматичного та актуального співака, який торкнеться серця кожного.

17 листопада: LAUD зіграє концерт «I AM UKRAINIAN» 

LAUD називають одним із найяскравіших та найталановитіших виконавців української поп-сцени, він уже давно став її невід’ємною частиною. Ліричні хіти співака викликають інтерес не тільки у юних шанувальниць, а й у їхніх мам.

Фото: прес-служба
Фото: прес-служба

Після благодійного туру європейськими містами музикант влаштовує великий сольний концерт у столиці. Ця подія не тільки подарує приємні емоції, а й підвищить бойовий дух, який зараз нам всім так потрібен! 

18 та 26 листопада: вар’єте-шоу «Рояль» з Lida Lee 

Caribbean Club запрошує глядачів на захопливе шоу для дорослих – вар‘єте «Рояль» зі спеціальною гостею, співачкою Lida Lee. «Рояль» – це синергія музичних перформансів та витонченої сексуальності. На гостей чекає яскраве шоу у кращих традиціях кабаре: майстерна хореографія, відомі мелодії в оригінальному аранжуванні від українського композитора та музиканта Олексія Боголюбова – все, що потрібно для повного занурення в мистецтво вар’єте.

Фото: прес-служба
Фото: прес-служба

24 листопада: музичний стендап від Саші Кольцової 

Музичний стендап від солістки гурту «Крихітка» Саші Кольцової в дуеті з піаністом Дмитром Леоновим, з яким вона зіграє програму в експериментальному форматі. На глядачів чекають акустичні композиції та гумористичний конферанс з іронічними спостереженнями про українців під час війни, стосунки жінок та чоловіків і життя музикантів.

25 листопада: симфонічний GosOrchestra з новою програмою «Симфонічні Хіти»

Симфонічний оркестр GosOrchestra під керівництвом Олександра Госачинського зіграє нову програму «Симфонічні Хіти». Гості вечора зможуть насолодитися особливим виконанням пісень Maneskin, Muse, Hurts, Radiohead, U2, Imagine Dragons та багатьох інших. GosOrchestra запрошують провести з ними час в затишному Caribbean Club, де будуть зіграні знайомі мелодії в новому виконанні.

27 листопада: Tarantino в стилі Jazz

Цей концерт перенесе гостей у світ кінематографічного постмодернізму, де править геній одного з найяскравіших режисерів в історії світового кіно – Квентін Тарантіно. Улюблені сцени з культових кінофільмів Тарантіно, діалоги героїв, давно розібрані на цитати, яскраві образи, які не можна не впізнати, і, звичайно ж, неймовірно атмосферна музика. Ви почуєте культові саундтреки з фільмів «Кримінальне чтиво», «Вбити Білла» та інших шедеврів великого майстра.

1 грудня: Джаз для дорослих з Олексієм Коганом

Вже понад 8 років «Джаз для дорослих з Олексієм Коганом» є улюбленим шоу меломанів, в якому Олексій, як ведучий та артист, майстерно поєднує музику, гумор та неповторну дружню атмосферу. Родзинкою шоу є захоплюючі історії від відомого джазмена про легендарні композиції.

Фото: прес-служба
Фото: прес-служба

«Посуньтесь і дайте можливість музиці посидіти з вами. Може вона увійде у ваше серце, а може, ні. Буває по-різному. Якщо ні, чекайте», – каже Олексій Коган.

1 грудня для вас будуть грати: Олексій Коган – бас-гітара, Михайло Менделенко – гітара, Артем Менделенко – саксофон, Володимир Камінський – клавіші, Валерій Волков - барабани.

10 грудня: Женя Галич з романтичною акустикою

Фронтмен українського рок-гурту O.Torvald Женя Галич порадує киян особистими піснями та віршами на акустичному концерті. Камерна атмосфера, амплуа артиста, яке зовсім не притаманне рок-музиканту, можливість чути його на відстані витягнутої руки – гарантовано зроблять вечір незабутнім.

Фото: прес-служба
Фото: прес-служба

Цей затишок на сцені та в залі стане повною протилежністю гучному рок-концерту, але  подарує не менш яскраві емоції. Приходьте насолоджуватись особливим виступом, не схожим на традиційні концерти O.Torvald.

Переглянути актуальний розклад подій Caribbean Club та купити квитки завжди можна на сайті caribbean.com.ua 

В закладі встановлений генератор, тож вимкнення електроенергії не завадить продовжувати насолоджуватися подіями. А у разі повітряної тривоги гості можуть направитися до найближчого бомбосховища, зазначеного на карті