Якість прання залежить від декількох чинників: води, прального засобу й машинки. І коли вам необхідно придбати машинку, треба враховувати багато чинників — від розміру барабана до набору функцій. Серед техніки справжнім еталоном стала пральна машина Bosch WAN28263UA німецького виробництва, що має купу переваг і зробить звичайну побутову справу зручною. Розглянемо, чому ця модель отримала таку характеристику.


Чому німецький бренд став популярним: про переваги


Bosch — це компанія, яка заслужила любов своїх покупців завдяки якості побутової техніки. Більше інформації про прилади для будинку вам зможе надати офіційний сайт Bosch, де зібрано всю кращу техніку. Перевагами виробництва стали:

  • якість, що досягла досконалого рівня та продовжує покращуватися;
  • увага до кожної деталі — усередині техніки та ззовні;
  • збалансований дизайн, що легко вписується у різні інтер’єри;
  • комфортне користування з продуманими механізмами.

Що стосується безпосередньо пральних машин, то вибір тут великий. Ви можете придбати собі й надпотужні, й прості моделі, вибирати за шумом, енергоефективністю або ж переліком специфічних функцій.


Особливості машинок WAN28263UA


Пральна машинка WAN28263UA — окремий представник у колекції Bosch, на який варто звернути увагу. Які особливі переваги має ця побутова техніка:

  1. Eco Silence Drive — привід, що працює тихо, споживає мінімум електроенергії та має гарантію на 10 років.
  2. Allergy Plus — завдяки цій функції під час прання знищується 99,99% мікробів, не псуючи тканину. Це відбувається завдяки постійній підтримці температури. Ідеальний варіант для людей з чутливою шкірою та схильністю до алергії.
  3. Active Water Plus — якість прання завдяки цій технології досягає вищого рівня. Система сама визначає навантаження на пральну машинку й використовує оптимальну кількість води, щоб випрати конкретний обсяг речей.
  4. Reload — функція, що дозволяє додавати речі вже у процесі прання. Якщо ви завантажили барабан, а потім згадали, що не кинули кухонний рушник, це вже не є проблемою.

Корисною в цій моделі є функція самоочищення. Машинка після кожних 20 циклів прання за температури 40°C нагадує вам, що вже час очистити барабан. Для цього є окрема програма. Робити це треба, аби покращити якість прання.


Чи треба вибирати WAN28263UA?


Пральна машина — техніка, яку вибирають на багато років. Під час купівлі варто звертати уваги на кожну дрібницю. Ваш вибір впливає на ваш комфорт — від шуму під час роботи до якості прання одягу. Тож краще орієнтуватися на технічні характеристики й специфічні функції.

Модель пральної машинки WAN28263UA гарно порається з виведенням плям, має функцію відкладення прання на 24 години та дозволяє завантажувати одночасно до 8 кг білизни. Це гарний варіант для великих родин, де є діти. Одяг після прання стає гіпоалергенним, можна прати всі типи тканин. Рівень шуму складає до 77 дБ за умови максимального завантаження.

Отже, машинка WAN28263UA підлаштується під ваші вимоги та зробить прання зручним, не вимагаючи зусиль. Це еталон у світі побутової техніки, що буде корисним у вашому будинку.