Британське видання Daily Mail підрахувало вартість одягу невістки короля Чарльза III Кейт Міддлтон у 2023 році. Принцеса Уельська скоротила свої витрати на гардероб порівняно з 2022 роком. 

Читайте також: Мадонна вперше за довгий час зустріла Новий рік із усіма шістьма дітьми

Так, 41-річна дружина принца Вільяма і майбутня королева Великобританії за останні 12 місяців носила новий одяг і аксесуари на загальну суму 162 040, 28 фунтів стерлінгів (близько 207 тисяч доларів), включаючи безліч бальних суконь і блискучих коштовностей для королівських заручин. На рік раніше Міддлтон продемонструвала елегантні вбрання вартістю 176 664 фунти стерлінгів (близько 225 тисяч доларів).

Найдорожчим образом Кейт в 2023-му став її вихід під час коронації короля Чарльза III і королеви Камілли. Вона обрала сукню та головний убір від бренду Alexander McQueen та дизайнера Джесс Коллетт. Їхню вартість оцінюють у 3000 фунтів стерлінгів (3825,65 доларів) та 32 000 фунтів стерлінгів (близько 41 тисячі доларів) відповідно.

Кейт Міддлтон на коронації Чарльза III instagram.com/theroyalfamily

Майбутня королева також продовжує переробляти деякі зі своїх старих нарядів і одягає речі з недорогих магазинів, таких як Hobbs, Zara та LK Bennett.

Передбачається, що Чарльз III покриває витрати на гардероб Кейт для робочих виходів зі свого офіційного сімейного бюджету, але незрозуміло, чи завжди принцеса сплачує повну вартість за вбрання чи отримує знижки.

Раніше ми писали, що королева Маргрете II оголосила про зречення від престолу.