Сайт королівської сім'ї був оновлений і більше не використовує титул «Його Королівська Високість» (HRH) щодо принца Гаррі. Цього титулу він та його дружина Меган Маркл були позбавлені після того, як вони відмовилися від обов'язків та привілеїв старших членів королівської родини три роки тому.

Читайте також: Співачка Сіара оголосила про четверту вагітність

У рамках своєї угоди з Букінгемським палацом королева Єлизавета II оголосила в 2020 році, що пара більше не буде використовувати титули «Їхніх Королівських Високостей». Але їм досі дозволяється представлятися як герцог і герцогиня Сассекські. Діти Гаррі та Меган, 4-річний Арчі та 2-річна Лілібет, отримали титули «принц» та «принцеса» після того, як їхній дідусь Чарльз став королем.

Королівська біографія принца Гаррі на офіційному сайті британської монаршої сім'ї наразі говорить: «Герцог Сассекський є п'ятим у черзі на престол і молодшим сином короля і Діани, принцеси Уельської. Десять років він працював у Збройних силах, закінчивши оперативні обов’язки у 2015 році. Під час служби він провів дві поїздки до Афганістану з британською армією. Як було оголошено в січні, герцог і герцогиня залишили посади старших членів королівської родини. Вони балансують між Сполученим Королівством і Північною Америкою, продовжуючи виконувати свій обов’язок перед Королем, Співдружністю та своїм патронатом».

Раніше ми писали, що MamaRika зізналася, чи повернеться до Нацвідбору на Євробачення після двох невдалих спроб.