Молодший син короля Чарльза III принц Гаррі та його дружина Меган Маркл зараз живуть у величезному особняку в Монтесіто, штат Каліфорнія, але вже давно роздумують над переїздом в інше місто. 

Читайте також: Надя Дорофєєва запостила шкільні фото, щоб показати, як із роками змінювався її стиль

Як пише Daily Star з посиланням на власні джерела, скандальні герцоги Сассекські придивляються собі новий будинок у віддалених районах округу Лос-Анджелес, зокрема в Малібу.

За словами інсайдера, нове місце проживання допоможе Маркл завести знайомства з впливовими продюсерами і знаменитостями, які допоможуть їй у просуванні кар'єри на телебаченні. Поки невідомо, чи продасть пара свій маєток у Монтесіто після придбання нового будинку.

«Вони таємно відвідували цей район кілька разів і ходили сюди-туди, розглядаючи, що там. І Меган знала деякі частини регіону, будучи дитиною. Бути поряд з Беверлі-Гіллз і Лос-Анджелесом, де укладаються угоди, — це розумно, і, звичайно ж, тут є справжня сцена Малібу, де великі зірки, продюсери та керівники студій тусуються, спілкуються та укладають угоди під час вечерь та пляжних вечірок», — поділився інформатор таблоїду.

Раніше ми писали, що Селена Гомес відсвяткувала 31-річчя в компанії Агілери та Гілтон.