Зведена сестра Меган Маркл Саманта подала проти неї позов про наклеп, «заснований на свідомо хибних і зловмисних заявах, зроблених світовій аудиторії».

Як пише ET з посиланням на судові документи, звинувачення Саманти пов'язані з висловлюваннями Меган Маркл під час її з принцом Гаррі інтерв'ю Опрі Вінфрі в 2021 році. Також жінка стверджує, що герцогиня Сасекська поширювала про неї «помилкові та зловмисні заяви» у своїй книзі «У пошуках свободи: Гаррі та Меган та створення сучасної королівської родини» 2020 року.

У позові Саманта Маркл стверджує, що її знаменита сестра організувала цілу інформаційну кампанію з руйнування її репутації та авторитету та їхнього батька Томаса Маркла, щоб просувати свій хибний образ «із грязі у князі».

Маркл-старша заявляє, що Меган збрехала про те, що в юності вони проводили багато часу разом і про те, що Саманту вигнали з середньої школи. Також жінка заперечує, що змінила прізвище на Маркл після того, як у 2018 році стало відомо про роман її сестри з принцом Гаррі.

Саманта Маркл хоче відшкодування моральної шкоди у розмірі 75 000 доларів (близько 2,7 мільйона гривень) та вимагає суду присяжних.

Раніше ми писали, що Чехію на Євробаченні-2023 представить гурт Vesna, до складу якого входить росіянка.