Брітні Спірс заборонили відвідувати Four Seasons у Лос-Анджелесі після того, як гості поскаржилися на її «дивну поведінку» та роздягання біля басейну. Як пише The Sun, співробітники курорту Westlake Village були змушені внести поп-зірку до забороненого списку через її витівки за останній рік.

Читайте також: Нацвідбір на Євробачення-2024: де і коли дивитись фінал

Брітні була частим гостем п'ятизіркового сімейного готелю, який знаходиться всього за кілька хвилин від її особняка вартістю 14 мільйонів доларів у Таузанд-Оакс. 42-річна співачка раніше поділилася в Instagram оголеними фотографіями в одному з номерів.

Брітні Спірс instagram.com/britneyspears

Інсайдери розповіли, що вона є великою шанувальницею бронювання спа-салонів та косметичних салонів, оскільки в готелі є величезний критий басейн, масаж та процедури, доступні для гостей. Але тепер Спірс не зможе потрапити на територію готелю через скарги інших відвідувачів. Гостям некомфортно знаходиться з Брітні, коли вона відпочиває біля басейну топлес.

«Брітні вже багато років ходить у Four Seasons у Вестлейк-Віллідж, але останнім часом вона завдає головного болю персоналу. Минулого року їй заборонили відвідувати готель, розблокували, а тепер знову заборонили. Деякі гості скаржилися, що вона ходить топлес біля басейну і змушує їх почуватися некомфортно, а її поведінка часто буває дивною і дратівливою», — поділився один із джерел видання.

Раніше ми писали, що Боржемська розповіла про викидні в шлюбі з Узєлковим та повідомлення від його коханки.