Переможниця дев'ятого сезону «Холостяка» Даша Квіткова вперше відреагувала на заяву Богдана Беспалова. Скандальний блогер-пліткар з посиланням на власні джерела, повідомив, що 15 грудня відбулося судове засідання, на якому інфлюенсерку визнали винною у справі про ДТП. Аварія сталася ще 27 серпня у столиці. Тоді зіткнулися чотири елітні автомобілі, за кермом одного з них була блогерка. За словами Беспалова, Квіткову не позбавили водійських прав, однак їй доведеться виплатити компенсацію постраждалим у ДТП.

Читайте також: Дорофєєва пояснила, чому не хоче коментувати розставання з першим чоловіком

Через добу Даша дала перший коментар про рішення суду. На своїй сторінці в Інстаграм в розділі сторіз вона написала, що усвідомлює свою відповідальність за інцидент на дорозі. Колишня дружина ведучого Нікіти Добриніна зазначила, що для неї було важливо вирішити питання з ДТП саме у законному порядку.

«Друзі, я бачу всі ваші повідомлення про рішення суду та дякую вам за підтримку. Для мене було важливо вирішувати все за законом і я повністю несу відповідальність перед законом. Мирного дня!», — звернулася до підписників Квіткова.

Даша Квіткова прокоментувала рішення суду у справі про ДТП instagram.com/kvittkova

Раніше ми писали про найгучніші скандали іменинника Бреда Пітта.