Одна з найпопулярніших українських акторок Ксенія Мішина в програмі «Сніданок.Вихідний» на телеканалі «1+1» поділилась залаштунками свого нового серіалу «Закохай мене, якщо зможеш» та розповіла, що очікувати від прем’єри. Авантюрний детектив був знятий ще до повномасштабного вторгнення, тому, як зізналась Ксенія, прем’єра довгоочікувана і для неї самої.

«Це мій крайній серіал перед повномасштабною війною, зйомки закінчились буквально за тиждень чи два до вторгнення. Зараз дуже приємно отримувати сюрпризи у вигляді премʼєр», — поділилася акторка.

Читайте також: «Апетит дружини перебільшує мої можливості»: Вірастюк зі скандалом розлучається з дружиною Інною

У центрі сюжету псевдо-маг, який організував бізнес, що має неабиякий попит, але все починає руйнуватись, коли на слід виходить професійна мисливиця на псевдо-магів, яку і зіграла Ксенія Мішина. У ранковому шоу акторка розповіла не тільки про свою героїню, а й чи вірить сама у магію та астрологію.

«Я дівчина-детектив, яка виводить на чисту воду всіх, хто займається шахрайством. В серіалі будуть і справжні шахраї, і ті, хто дійсно розуміється на магії. До речі, я теж колись цікавилась і астрологією, і картами таро, і нумерологією, інколи передбачення навіть збувались. Думаю, що завжди цікаво зазирнути у майбутнє», — розповіла Ксенія Мішина.

Варто зазначити, що в проєкті снявся і син Мішиної Платона: хлопчик зіграє кримського татарина. Ксенія зазначила, що не пророкує сину акторське майбутнє, але щиро бажає, аби він спробував свої сили.

Прем’єра авантюрного детективу «Закохай мене, якщо зможеш» відбудеться уже сьогодні, 2 жовтня, о 20:30 на телеканалі «1+1».

«Закохай мене, якщо зможеш» Фото: Пресслужба «1+1»

Раніше ми писали, що хто представить Україну на Дитячому Євробаченні-2023.