Кулінарна блогерка Тетяна Литвинова, яка була суддею «МайстерШефа» з третього по восьмий сезон шоу, поділилася з підписниками подробицями особистого життя. В Інстаграм 48-річна знаменитість розсекретила, чи вільне зараз її серце після двох розлучень.

У розділі сторіс Литвинова записала відео, в якому розповіла, що зараз вона не у стосунках. Кулінар вірить, що її майбутній обранець зараз зайнятий, захищаючи Україну і після перемоги вони обов'язково зустрінуться. Також Тетяна зізналася, що навіть гадки не має, як зараз знайомляться сучасні жінки.

«Сердце моє вільне. У мене немає ніяких стосунків. Заспокоюю себе думками про те, що мій майбутній чоловік зараз захищає Україну. Не розумію, де люди знайомляться зараз. Можливо, на сайтах знайомств. Я ж туди не піду», — сказала у ролику Литвинова.

Тетяна Литвинова розповіла про особисте життя Фото: instagram.com/tanita_litvinova

Зазначимо, що Тетяна приховує ім'я першого чоловіка, від якого 24 роки тому народила сина Володимира. У 2021 році екссуддя «МастерШефа» розлучилася з бізнесменом Ярославом Трухановим після 9 років шлюбу.

Раніше ми писали, що Дантес зізнався, чи спілкується з Дорофєєвою після розлучення і чи був на її весіллі з Кацуріним.