Ріанна поділилася з 152 мільйонами своїх інстаграм-підписників свіжими пікантними кадрами. На них вона постає спокусливою кравчинею.

Читайте також: Зірка Русалоньки Голлі Бейлі викликала захват публіки світлинами в білому купальнику

Лавреатка премії "Ґреммі" знялася в комплекті спідньої білизни крабового забарвлення на тлі стелажа зі згортками тканини. Іще 35-річна співачка взулася в рожеві туфлі-човники на каблуках і прикрасила руку виразним золотавим браслетом.

Источник: instagram badgalriri

Источник: instagram badgalriri

Источник: instagram badgalriri

Источник: instagram badgalriri

Источник: instagram badgalriri

Источник: instagram badgalriri

  • "Мила матуся".
  • "Так, королево!"
  • "Це неперевершено".
  • "Сексуальна вагітна", – відгукнулися деякі користувачі в розділі коментарів.

За 10 годин після публікації пост уподобали понад 6,7 мільйона разів. Свої "пальці вгору", зокрема, поставили зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк, дочка телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл, "Русалонька-2023" Голлі Бейлі, зірка "Сватів" Анна Кошмал, а також олімпійський чемпіон Жан Беленюк.

Ріанна чекає на другу дитину від свого бойфренда-репера ASAP Rocky. Про народження первістка уродженка Барбадоса, сина Ноа Мереса, стало відомо в січні 2022-го. Артистка натякнула, що вдруге при надії, під час Супербовлу 2023.

Читайте також: Кондратенко в спідній білизні розкрила роль спорту у своєму житті

Раніше ми писали, що блогерка Саша Бо змінила колір волосся. Публіка обговорила цю її косметичну процедуру під час вагітності.